Τους αγόρασε το Facebook και τους… κατέστρεψε -Κατέρρευσε το WhatsApp των 19 δισ. δολαρίων

23 Φεβρουαρίου 201409:05

Δεν πρόλαβε να σβήσει ο απόηχος από την απίστευτη επιτυχία του WhatsApp- που ανάγκασε τον Μαρκ Ζούκερμπεργκ να δώσει 19 δισ. δολάρια για να αποκτήσει την εφαρμογή- και ήρθε η… καταστροφή. Για ώρες το Σάββατο οι χρήστες του αδυνατούσαν να στείλουν μήνυμα.

Η υπηρεσία επιτρέπει στους 450 εκατ. ανθρώπους σε όλο τον κόσμο που το έχουν στο smartphone τους να ανταλλάσσουν μηνύματα δωρεάν. Κάτι που όμως δεν ήταν δυνατό το Σάββατο, μόλις τρεις ημέρες έπειτα από την πανάκριβη πώλησή του.

«Ζητούμε συγνώμη, προς το παρών αντιμετωπίζουμε προβλήματα με τον σέρβερ. Ελπίζουμε να επανέλθουμε σύντομα», ήταν το μήνυμα του WhatsApp στο Twitter, το οποίο αναδημοσιεύθηκε πάνω από 25.000 φορές μέσα σε λίγη ώρα από τον εκνευρισμένο κόσμο. Αλλοι δεν μπορούσαν να στείλουν μήνυμα, ενώ κάποιοι αδυνατούσαν ακόμη και να συνδεθούν με τη εφαρμογή.

Η εξειδικευμένη ιστοσελίδα techcrunch.com ανέφερε ως πιθανό λόγο του προβλήματος τη μεγάλη αύξηση των εγγραφών στην εφαρμογή έπειτα από την ανακοίνωση για την αγορά από το Facebook και την εκτεταμένη χρήση που «φόρτωσε» το σύστημα.
Πηγή:www.iefimerida.gr

Αρθρογράφος

mm
Τμήμα Ειδήσεων Hellas Press Media
Η Hellas Press Media είναι το πρώτο ενημερωτικό Δίκτυο που δημιουργήθηκε στην Ελλάδα. Αν θέλετε να ενταχθείτε στο Δίκτυο επικοινωνήστε στο info@hellaspressmedia.gr