Τουρκικό Υπ. Άμυνας: Καταδικάζουμε τις δηλώσεις Καμμένου

10 Δεκεμβρίου 201611:03

Επίθεση κατά του υπουργού Άμυνας Πάνου Καμμένου εξαπέλυσαν πηγές του τουρκικού υπουργείου Άμυνας εξαιτίας των δηλώσεων του Έλληνα υπουργού ο οποίος αποκάλεσε “στυγνό δικτάτορα” τον Erdogan.

Πιο αναλυτικά, σύμφωνα με τηλεγράφημα του πρακτορείου Anadolu, το υπουργείο Άμυνας της Τουρκίας σχολίασε: “Καταδικάζουμε έντονα τις καινούριες αγενείς, αδιανόητες και ανεύθυνες δηλώσεις του Έλληνα υπουργού Άμυνας σε ραδιοφωνικό κανάλι και επιστρέφουμε πίσω στον ίδιο τις εκφράσεις του για τη χώρα μας”.

“Σε μία περίοδο που προσπαθούμε να προχωρήσουμε σε εποικοδομητική συνεργασία με την Ελλάδα σε διάφορα σημαντικά διμερή και περιφερειακά ζητήματα, οι εν λόγω δηλώσεις εναντίον της χώρας μας είναι προκλητικές και αποσκοπούν να βλάψουν τις προσπάθειες αυτές”, συμπληρώνεται στη συνέχεια του τηλεγραφήματος.

Υπενθυμίζεται πως ο υπουργός Άμυνας Πάνος Καμμένος είχε χαρακτηρίσει “στυγνό δικτάτορα” τον Τούρκο πρόεδρο Erdogan.

“Δεν μπορούμε να αφήσουμε τα ακραία στοιχεία αναπάντητα όπως και τον Ερντογάν ο οποίος έχει μετατραπεί σε έναν στυγνό δικτάτορα, αυτή τη στιγμή, να απειλεί το σπίτι μας. Οταν θα πάνε να απειλήσουν την πατρίδα μας θα ακούσουν την απάντηση και θα ξέρουν ότι εμείς δεν είμαστε διατεθειμένοι στο όνομα της διπλωματίας να κάνουμε πίσω σε αυτά που αποτελούν εθνική κυριαρχία”, τόνισε χαρακτηριστικά ο κ. Καμμένος.

capital.gr

Αρθρογράφος

mm
Τμήμα Ειδήσεων Hellas Press Media
Η Hellas Press Media είναι το πρώτο ενημερωτικό Δίκτυο που δημιουργήθηκε στην Ελλάδα. Αν θέλετε να ενταχθείτε στο Δίκτυο επικοινωνήστε στο info@hellaspressmedia.gr