Τουρκία: 8χρονος φεύγει για να θεραπευτεί από τον καρκίνο χωρίς τους γονείς του – Τους φυλάκισε ο Ερντογάν

22 Ιανουαρίου 202011:34

Μία νέα ιστορία είδε το φως της δημοσιότητας όπου 8χρονο παιδάκι φεύγει από την Τουρκία για την Γερμανία για να θεραπευτεί από τον καρκίνο χωρίς τους γονείς του.

Ο Τούρκος Πρόεδρος Ερντογάν έχει εμμονή να φυλακίζει όσους πιστεύει ότι του εναντιώνονται και τους θεωρεί γκιουλενιστές.

«Εδώ και 19 μήνες δεν είδα τον πατέρα μου και είμαι άρρωστος εδώ και έναν χρόνο. Θέλω να αγκαλιάσω τον μπαμπά μου και να γίνω καλά» λέει ο 8χρονος.

Ο μικρός Αχμέτ Μπουράν Ατάτς ξεσπά σε κλάματα και ετοιμάζεται για το μεγάλο ταξίδι της ζωής του στη Γερμανία που θα παλέψει με τον καρκίνο χωρίς την συνοδεία των γονιών του.

Ο Ερντογάν έχει κατατάξει τους γονείς του μιρκού Αχμέτ στη λίστα των αντικυβερνητικών. Ο πατέρας του βρίσκεται στη φυλακή και στη μητέρα έχει απαγορευτεί η έξοδος από την Τουρκία.

«Αυτό το παιδί είναι μόνο 8 χρόνων. Ας πούμε ακόμη ότι ο πατέρας του είναι ένοχος. Ναι αλλά δεν πρέπει να πληρώσει αυτό το παιδί γι’ αυτό» λέει η μητέρα του και συνεχίζει:

«Ο όγκος έκανε μετάσταση στα πνευμόνια του, είπαν, και δεν είναι μικρός».

Οι γονείς του μικρού συνελήφθησαν μετά το αποτυχημένο πραξικόπημα του Ιουλίου του 2016. Οι ίδιοι αρνούνται οποιαδήποτε σχέση με τους Γκιουλενιστές.

«Πραγματικά κάνω έκκληση, σας παρακαλώ πριν να είναι πολύ αργά, στείλτε τον πατέρα του. Τουλάχιστον μέχρι να τελειώσει η δικαστική διαδικασία. Τουλάχιστον μέχρι να συνέλθει κάπως το παιδί μου».

Το παιδί θα ταξιδέψει στην Κολωνία με τη συνοδεία της γιαγιάς του για τη θεραπεία του.

www.lawandorder.gr

Αρθρογράφος

mm
Τμήμα Ειδήσεων Hellas Press Media
Η Hellas Press Media είναι το πρώτο ενημερωτικό Δίκτυο που δημιουργήθηκε στην Ελλάδα. Αν θέλετε να ενταχθείτε στο Δίκτυο επικοινωνήστε στο info@hellaspressmedia.gr