Τουριστικό λεωφορείο εντοπίστηκε στην Ορεστιάδα με πλαστές πινακίδες και χαρτιά !

26 Ιουνίου 201411:35

Συνελήφθη χθες (25-6-2014) το μεσημέρι, στην Ορεστιάδα, από αστυνομικούς του Τμήματος Τροχαίας Ορεστιάδας, 24χρονος ημεδαπός, σε βάρος του οποίου σχηματίσθηκε δικογραφία για πλαστογραφία.

Συγκεκριμένα, οι αστυνομικοί συνέλαβαν τον 24χρονο, οδηγό τουριστικού λεωφορείου, διότι, κατά τον έλεγχο, κατείχε και επέδειξε σε αυτούς ένα πλαστό δελτίο τεχνικού ελέγχου οχήματος, το οποίο και κατασχέθηκε.

Από την ενδελεχή έρευνα που ακολούθησε, προέκυψε ότι το παραπάνω όχημα έφερε πινακίδες κυκλοφορίας, για τις οποίες είχε δηλωθεί απώλεια, ενώ ο ιδιοκτήτης του λεωφορείου είχε προβεί στην έκδοση νέας άδειας και στοιχείων κυκλοφορίας, τα οποία στη συνέχεια παρέδωσε στην αρμόδια αρχή και έθεσε το όχημα εκτός λειτουργίας.

Κατασχέθηκαν επίσης ένα ζεύγος πινακίδων και μια άδεια κυκλοφορίας. Η δικογραφία που σχηματίσθηκε σε βάρος του 24χρονου θα υποβληθεί στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Ορεστιάδας, ενώ την προανάκριση ενήργησε το Τμήμα Τροχαίας Ορεστιάδας.

 

 

Αρθρογράφος

mm
Τμήμα Ειδήσεων Hellas Press Media
Η Hellas Press Media είναι το πρώτο ενημερωτικό Δίκτυο που δημιουργήθηκε στην Ελλάδα. Αν θέλετε να ενταχθείτε στο Δίκτυο επικοινωνήστε στο info@hellaspressmedia.gr