Τουρισμός: Επαγγελματίες δημιούργησαν Branding την “ροή” του Νέστου και το παρουσιάζουν

8 Φεβρουαρίου 201611:15

Ομάδα επαγγελματιών από την ορεινή περιοχή της Ξάνθης και της Δράμας δημιούργησαν το Branding Τόπου “ΝΕΣΤΟΧΩΡΙΑ” και το παρουσιάζουν την Τετάρτη στις 19:00 μ.μ στην αίθουσα του Εμπορικού Επιμελητηρίου στην Ξάνθη.

Συγκεκριμένα το δελτίου τύπου αναφέρει:

Αγαπητοί κύριοι,

Η ομάδα επαγγελματιών από τα ΝΕΣΤΟΧΩΡΙΑ σας προσκαλεί στην παρουσίαση που θα γίνει την Τετάρτη 10 Φεβρουαρίου στις 19:00 μμ στην αίθουσα του Εμπορικού Επιμελητηρίου με θέμα –Δημιουργία Branding Τόπου «Νεστοχώρια».

Ως γεωγραφική περιοχή «Νεστοχώρια» είναι όλη η περιοχή της ροής του Νέστου ποταμού  και περιλαμβάνει τους Δήμους, Ξάνθης, Παρανεστίου, Τοπείρου και Χρυσούπολης

Στην παρουσίαση θα γίνει αναφορά στους λόγους που οδήγησαν στην δημιουργία του Branding Τόπου «Νεστοχώρια», τις μέχρι τώρα ενέργειες αλλά και όσες έχουν σχεδιαστεί για το μέλλον.

Σκοπός μας είναι να προωθήσουμε τα «Νεστοχώρια» ως έναν τόπο με φυσική ομορφιά και μοναδικές εικόνες που αξίζει να εξερευνηθεί από επισκέπτες ενώ ταυτόχρονα να δοθεί η ευκαιρία στους επαγγελματίες να συμμετέχουν σε κάτι κοινό.

Η είσοδος είναι ελεύθερη και μπορεί να παρευρεθεί ο κάθε ενδιαφερόμενος.

Για περισσότερες πληροφορίες στο τηλέφωνο 2541 106 035 09:00 -15:00 κ.Αδριαννή Λοϊζίδου

Αρθρογράφος

mm
Τμήμα Ειδήσεων Hellas Press Media
Η Hellas Press Media είναι το πρώτο ενημερωτικό Δίκτυο που δημιουργήθηκε στην Ελλάδα. Αν θέλετε να ενταχθείτε στο Δίκτυο επικοινωνήστε στο info@hellaspressmedia.gr