Του τελείωσαν της Περιφερειακής Αναγέννησης και τώρα τα βάζει και με βουλευτές

25 Φεβρουαρίου 201917:54

Νέα αντιπαράθεση του Περιφερειάρχη και αυτή την φορά και με βουλευτή, σε ανακοίνωση αναφέρει:

Μετά τις ταυτόχρονες και πανομοιότυπες δηλώσεις του Βουλευτή Καβάλας του ΣΥΡΙΖΑ κ. Δημήτρη Εμμανουηλίδη και του κ. Θεόδωρου Μαρκόπουλου ότι το έργο για την ανακατασκευή του αρδευτικού δικτύου της δυτικής κοιλάδας του Νέστου δήθεν εντάχθηκε για χρηματοδότηση από το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και στη συνέχεια απεντάχθηκε λόγω της υποτιθέμενης ανικανότητας της Διοίκησης της Περιφέρειας, θα ήθελα να θέσω κάποια ερωτήματα.

Αφήνοντας ασχολίαστο το γεγονός ότι μετά από τόσα χρόνια άσκησης των καθηκόντων τους εξακολουθούν να αγνοούν βασικούς όρους και διαδικασίες διοίκησης, θα τονίσω μόνο ότι για να απενταχθεί ένα έργο θα πρέπει πρώτα να έχει ενταχθεί.

Καλώ λοιπόν και τους δύο να απαντήσουν:

  1. Με ποιο έγγραφο-απόφαση του Υπουργείου το έργο εντάχθηκε για χρηματοδότηση;
  2. Με ποιο έγγραφο το Υπουργείο ζήτησε συμπληρωματικά στοιχεία για το συγκεκριμένο έργο και η Περιφέρεια δεν τα έστειλε;
  3. Με ποιο έγγραφο-απόφαση του Υπουργείου το έργο απεντάχθηκε;

Οι κ. Εμμανουηλίδης και Μαρκόπουλος λένε ψέματα. Και δυστυχώς τα λένε στους πολίτες της Καβάλας που τους εξέλεξαν, όχι σε μένα, γιατί εγώ γνωρίζω ακριβώς τι έχει συμβεί.

Αρθρογράφος

mm
Τμήμα Ειδήσεων Hellas Press Media
Η Hellas Press Media είναι το πρώτο ενημερωτικό Δίκτυο που δημιουργήθηκε στην Ελλάδα. Αν θέλετε να ενταχθείτε στο Δίκτυο επικοινωνήστε στο info@hellaspressmedia.gr