Τώρα να δούμε ποια ΜΜΕ θα γίνουν “σκλαβάκια” της ΝΟΔΕ Ξάνθης

27 Μαρτίου 201915:06

Η ΝΟΔΕ Ξάνθης, πιστή στο κόμμα και στους Αυγενάκη, Νέζη και Μακάριο, κατά την επίσκεψη του Κυριάκου Μητσοτάκη στην Ξάνθη, απέκλεισε ΜΜΕ που δεν ήταν αρεστά στους παραπάνω, και επέτρεψε μόνο όσα “σπατουλάρουν” τον Χρήστο Μέτιο, και σε απλά Ελληνικά, τον γλύφουν πολιτικά

Τώρα, η ίδια η ΝΟΔΕ Ξάνθης, ζητάει από όλα τα ΜΜΕ της Ξάνθης, να παραβρεθούν στην ομιλία “του πρώην Πρόεδρου της παράταξης και υποψήφιο Ευρωβουλευτή κ. Βαγγέλη Μεϊμαράκη”

Το σύνολο από αυτά θα παραβρεθούν, λίγο selfie, λίγο παραγοντισμός και λίγο κλάψα τύπου περασμένα ξεχασμένα, θα ξεπλύνουν το ξεφτίλισμα που τους έριξε η Νέα Δημοκρατία. 

Αναλυτικά το Δελτίο

Η Νομαρχιακή Διοικούσα Επιτροπή Νέας Δημοκρατίας Ξάνθης, σας ενημερώνει ότι την Κυριακή 31 Μαρτίου 2019, στις 20.00 μ.μ. στο Z Palace (Γεωρ. Κονδύλη), θα πραγματοποιηθεί ανοικτή εκδήλωση με κεντρικό ομιλητή τον πρώην Πρόεδρο της παράταξης και υποψήφιο Ευρωβουλευτή κ. Βαγγέλη Μεϊμαράκη στην οποία καλούνται όλα τα μέλη και οι φίλοι της Νέας Δημοκρατίας να συμμετέχουν. Η παρουσία σας θα μας τιμήσει ιδιαίτερα.

Ο Πρόεδρος της ΝΟ.Δ.Ε Ξάνθης

Μιχάλης Πατεράκης

Αρθρογράφος

mm
Τμήμα Ειδήσεων Hellas Press Media
Η Hellas Press Media είναι το πρώτο ενημερωτικό Δίκτυο που δημιουργήθηκε στην Ελλάδα. Αν θέλετε να ενταχθείτε στο Δίκτυο επικοινωνήστε στο info@hellaspressmedia.gr