Τον Χρυσό Παραολυμπιονίκη Δημοσθένη Μιχαλεντζάκη υποδέχτηκε η Αλεξανδρούπολη

21 Σεπτεμβρίου 201623:28

Ο Δήμος Αλεξανδρούπολης υποδέχτηκε τον Χρυσό Παραολυμπιονίκη, Δημοσθένη Μιχαλεντζάκη και τον 5ο Παραολυμπιονίκη, Δημήτρη Καρυπίδη σήμερα το απόγευμα στο αεροδρόμιο «Δημόκριτος» της Αλεξανδρούπολης.

Πρώτη στάση έγινε στον Δορίσκο και μετά αναχώρησε για τις Φέρες όπου πρώτα πήγε στον Άγιο Αλέξανδρο, τον ενοριακό ναό του.

Κατά τις 19,30 έφτασε στην Παλιά είσοδο των Φερών  όπου έγινε και επίσημη υποδοχή από τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Αλεξανδρουπόλεως κ.κ. Άνθιμο στο Προσκυνηματικό Κέντρο των απανταχού Θρακών, την Παναγία Κοσμοσώτειρα.

Αργότερα αναχώρησε για την Κεντρική πλατεία των Φερών στη διασταύρωση των οδών 50ου Συντάγματος και 28ης Οκτωβρίου όπου ακολούθησαν χαιρετισμοί από τον Αντιδήμαρχο των Φερών κ. Γκότση Νικόλαο και από τον π. Καβαλιώτη Απόστολο και έγινε απονομή αναμνηστικών.

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης προβαλλόταν με στιγμές από τη διαδρομή και τις επιτυχίες και του Δημοσθένη Μιχαλεντζάκη στις πισίνες. 

Αρθρογράφος

mm
Τμήμα Ειδήσεων Hellas Press Media
Η Hellas Press Media είναι το πρώτο ενημερωτικό Δίκτυο που δημιουργήθηκε στην Ελλάδα. Αν θέλετε να ενταχθείτε στο Δίκτυο επικοινωνήστε στο info@hellaspressmedia.gr