Νοσοκομείο Ξάνθης

Τον Όμιλο JTI ευχαριστεί το Νοσοκομείο για την προσφορά εξοπλισμού και υγειονομικού υλικού

7 Μαΐου 202011:25
Τον Όμιλο Japan Tobacco International (JTI) ευχαριστεί από καρδιάς με δημόσια ανακοίνωσή τους σήμερα η το Προσωπικό και η Διοίκηση του Γενικού Νοσοκομείου Ξάνθης για την προσφορά πλήρους υλικοτεχνικής υποδομής για την Κλινική Covid-19.
Η πρωτοβουλία της JTI έρχεται, σύμφωνα με την ανακοίνωση, “σε αυτή την δύσκολη συγκυρία που αντιμετωπίζει ο Νομός μας εξαιτίας τη πανδημίας του COVID-19” με σκοπό να συνεισφέρει ουσιαστικά στην τοπική δομή υγείας και την ξανθιώτικη κοινωνία.
“Πιο συγκεκριμένα, η εταιρεία JTI, η οποία έχει παραγωγική παρουσία στην Ξάνθη με το εργοστάσιο της ΣΕΚΑΠ, προχώρησε άμεσα, με προθυμία και ζωηρό ενδιαφέρον μόλις ξέσπασε η πανδημία, στη δωρεά ιατροτεχνολογικού εξοπλισμού και υγειονομικού υλικού, συμβάλλοντας στην ενίσχυση και βελτίωση των παρεχόμενων υπηρεσιών υγείας του Γενικού Νοσοκομείου Ξάνθης. Αποδεικνύεται για άλλη μια φορά λοιπόν, πόσο σημαντικό είναι να υπάρχουν εταιρείες που επιδεικνύουν έμπρακτα τη συμπαράσταση και υποστήριξή τους στους ανθρώπους της πρώτης γραμμής των δομών Υγείας αλλά κυρίως στους πολίτες του Νομού μας.” σημειώνεται καταληκτικά.

Αρθρογράφος

mm
Τμήμα Ειδήσεων Hellas Press Media
Η Hellas Press Media είναι το πρώτο ενημερωτικό Δίκτυο που δημιουργήθηκε στην Ελλάδα. Αν θέλετε να ενταχθείτε στο Δίκτυο επικοινωνήστε στο info@hellaspressmedia.gr