Τον Γιώργο Καραϊβάζ “αποχαιρετούν” εργαζόμενοι στο Πυροσβεστικό Σώμα

12 Απριλίου 202106:27

Με μια λιτή ανακοίνωση και ανταποδίδοντας την τιμή που τους έκανε ο εκπλιπών δημοσιογράφος Γιώργος Καραϊβάζ να αναδεικνύει θέματα που απασχολούν υπαλλήλους του Πυροσβεστικού Σώματος, η ΕΑΚΠ του αποτίει με τον δικό της τρόπο φόρο τιμής λίγα 24ωρα μετά την στυγερή δολοφονία του.

Πιο συγκεκριμένα, η ανακοίνωση, η οποία υποστηρίζει το δημοσιογραφικό έργο, αναφέρει:

“Η Ενωτική Αγωνιστική Κίνηση Πυροσβεστών εκφράζει την θλίψη της και τα ειλικρινή της συλλυπητήρια στην οικογένεια και στους οικείους του δημοσιογράφου Γιώργου Καραϊβάζ.

Στην ειδησεογραφική ιστοσελίδα BLOKO που διατηρούσε, πέρα από το αστυνομικό ρεπορτάζ, φιλοξενούσε και αναδείκνυε, μέσα από ανακοινώσεις και παρεμβάσεις σωματείων των ένστολων τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν, συμπεριλαμβανομένων και των υπαλλήλων του Πυροσβεστικού Σώματος. Η συνεργασία μας ως Ε.Α.Κ.Π. με την ιστοσελίδα BLOKO του Γιώργου Καραϊβάζ, σε σχέση με τις ανακοινώσεις, παρεμβάσεις, δελτία τύπου και άρθρων στελεχών της Ε.Α.Κ.Π. που κοινοποιούσαμε και δημοσιεύονταν ανελλιπώς, βοήθησε στην ενημέρωση, ανάδειξη και επίλυση, πολλές φορές, προβλημάτων των πυροσβεστών. 

Η άνανδρη και στυγερή δολοφονία του Γιώργου Καραϊβάζ δεν θα φιμώσει την ελευθερία της έκφρασης στην δημοσιογραφία.”

Αρθρογράφος

mm
Τμήμα Ειδήσεων Hellas Press Media
Η Hellas Press Media είναι το πρώτο ενημερωτικό Δίκτυο που δημιουργήθηκε στην Ελλάδα. Αν θέλετε να ενταχθείτε στο Δίκτυο επικοινωνήστε στο info@hellaspressmedia.gr