Τον έκαναν υφυπουργό οικονομίας για να λύσει το πρόβλημα του Μουσικού Σχολείου

8 Οκτωβρίου 201815:29

Για όσους δεν το έχουν κατανοήσει, η Ξάνθη απέκτησε υφυπουργό οικονομίας επειδή ο Αλέξης Τσίπρας απλά αποφάσισε να κάνει αλλαγές στο κόμμα προβάλλοντας νέα πρόσωπα για τα οποία η αντιπολίτευση δεν θα μπορεί να κάνει καμιά κριτική επειδή απλά…δεν έχουν κάνει τίποτα.

Ένα ωραίο πρωινό της Δευτέρας λοιπόν, ξοδεύτηκαν μερικές εκατοντάδες ευρώ από τους κυρίους Χατζηθεοδώρου και Δήμαρχο Αβδήρων (και δεν ξέρουμε ποιους άλλους), για να πάνε στην Αθήνα και να συναντήσουν τον νεαρό υφυπουργό για να συζητήσουν όχι για οικονομικά θέματα, αλλά για το Μουσικό Σχολείο, σχετικότατο θα λέγαμε.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Σύσκεψη στο Γραφείο του Υφυπουργού Οικονομίας και Ανάπτυξης Στάθη Γιαννακίδη με θέμα την ανέγερση δύο σχολικών μονάδων στο Δήμο Αβδήρων πραγματοποιήθηκε το πρωί της Δευτέρας 08/10/18.Στη σύσκεψη μετείχαν ο Πρόεδρος της «Κτιριακές Υποδομές Α.Ε.» Γιώργος Μπιτάκος, ο Δήμαρχος Αβδήρων Γιώργος Τσιτιρίδης, ο Προϊστάμενος του ΚΕΔΔΥ Ξάνθης Γιώργος Χατζηθεοδώρου και υπηρεσιακοί παράγοντες. Αντικείμενό της ήταν η επιτάχυνση των διαδικασιών για την ανέγερση νέων κτιρίων για το Ειδικό Εργαστήρι Επαγγελματικής Εκπαίδευσης και Κατάρτισης  Ξάνθης (Ειδικό σχολείο)  καθώς και το Μουσικό Σχολείο Ξάνθης, σε Γενισέα και Διομήδεια αντίστοιχα.

Στη σύσκεψη αποφασίστηκε ότι από την πλευρά του ΚΤΥΠ Α.Ε. θα εκπονηθούν οι αναγκαίες μελέτες ενώ δρομολογήθηκαν οι επόμενες διαδικασίες για την ένταξη και χρηματοδότηση των έργων στα δύο σχολεία, αρχής γενομένης από το ΕΕΕΕΚ Γενισέας.

Από την πλευρά του ο Υφυπουργός Στάθης Γιαννακίδης εξέφρασε την πολιτική βούληση και στήριξη για το δίκαιο αίτημα που απασχολεί μαθητές, γονείς, εκπαιδευτικούς και την τοπική κοινωνία της Ξάνθης και σημείωσε ότι αναμένονται τα επόμενα βήματα από την πλευρά της αυτοδιοίκησης.

Τώρα για όσους έχουν κανένα πρόβλημα με κανέναν δρόμο που έχει λακκούβες, η δεν ανάβουν λάμπες, η με τα σκουπίδια, και γενικά αν θέλετε να χτίσετε και κανένα εκκλησάκι, παρακάτω τα στοιχεία του γραφείου του υπουργού

Αρθρογράφος

mm
Τμήμα Ειδήσεων Hellas Press Media
Η Hellas Press Media είναι το πρώτο ενημερωτικό Δίκτυο που δημιουργήθηκε στην Ελλάδα. Αν θέλετε να ενταχθείτε στο Δίκτυο επικοινωνήστε στο info@hellaspressmedia.gr