Τον εγκαταλείπουν όλοι – Η παρακαταθήκη που αφήνει

21 Ιουνίου 202214:28

Πριν λίγες ημέρες, και με αφορμή τις πλημμύρες που δημιούργησαν τεράστια προβλήματα λόγω των έργων, ο Ξανθιώτης ανακάλυψε πως δεν υπάρχει δημοτική αρχή. Φυσικά, αν δεν υπήρχε η έντονη βροχόπτωση, ο θιγμένος και συνένοχος πολίτης της Ξάνθης θα συνέχιζε να αρμενίζει στις ωραίες ημέρες του καλοκαιριού. 

Πέρα από την κατακραυγή των δημοτών, ο Μανώλης Τσέπελης πρέπει να διαπίστωσε με θλίψη, πως όσοι γύρω του έκαναν μαζί του Hi Five στις ανέμελες ημέρες, αρχίζουν τα πηδηματάκια απομάκρυνσης. Αυτή είναι και η μεγάλη αποτυχία του Δημάρχου Ξάνθης, να επιλέξει συνεργάτες στο Δήμο, οι οποίοι δεν έχουν όχι μόνο τις ικανότητες να ολοκληρώσουν την αποστολή τους, αλλά και να αφήσουν παρακαταθήκη στους επόμενους. 

Όμως η αποτυχημένη – για την πόλη – διοίκηση του Μανώλη Τσέπελη αφήνει μια σημαντική πολιτική παρακαταθήκη για τους επόμενους υποψήφιους δημάρχους, να  μην γίνουν “Μανώλης Τσέπελης”

Έχουν την χρυσή ευκαρία – όποιος και αν εκλεγεί – να χρησιμοποιήσει αυτή την αποτυχέμενη διοίκηση ,σε όλα τα επίπεδα, ως εργαλείο για να συμπληρώσει τις θέσεις με ικανούς συνεργάτες, και κυρίως, με εκλεγμένους και μη, που δεν βλέπουν τον Δήμο ως εργασιακή διέξοδο. 

Σήμερα, κάποιοι από τους συνεργάτες του Δημάρχου Ξάνθης, παίρνουν αντιμισθίες που στην αγορά, θα τις έβλεπαν μόνο 24 ώρες εργασίες την ημέρα. Το χειρότερο δεν είναι αυτό όμως. Η ανικανότητα τους σε όλα τα επίπεδα, είναι μοντέλο εργασίας για τους ίδιους τους δημοτικούς υπαλλήλους, οι οποίοι έχουν περιέλθει σε μια νιρβάνα κατάσταση και είναι απόλυτα φυσιολογικό. Οι φυσικοί τους ηγέτες – στο κάθε τμήμα – δεν δημιουργούν αυτές προϋποθέσεις τις προϋποθέσεις εσωτερικά των υπηρεσιών, και έτσι ο ανταγωνισμός και η προσδοκία του καλύτερου να έχει αφανιστεί

Αυτή είναι και η παρακατηθήκη που αφήνει ο Μανώλης Τσέπελης, μην γίνεις σαν τον Μανώλη Τσέπελη

Αρθρογράφος

mm
Τμήμα Ειδήσεων Hellas Press Media
Η Hellas Press Media είναι το πρώτο ενημερωτικό Δίκτυο που δημιουργήθηκε στην Ελλάδα. Αν θέλετε να ενταχθείτε στο Δίκτυο επικοινωνήστε στο info@hellaspressmedia.gr