Το ΤΕΕ Α.Μ.Θ ξεκαθαρίζει την θέση του σχετικά με την διέλευση του αγωγού TAP

12 Μαρτίου 201521:30

Με αφορμή δημοσιεύματα στον τοπικό τύπο που έγιναν με αναφορά σε  δημοσίευμα της εφημερίδας ΕΘΝΟΣ για τον αγωγό TAP, το οποίο  αναφέρεται και σε δηλώσεις του Προέδρου της Διοικούσας Επιτροπής του ΤΕΕ-ΑΜ σχετικά με την διέλευση του αγωγού από την περιοχή μας, ο κ. Δημήτρης Κυριαζίδης δηλώνει  τα εξής:

«Είναι κοινή η διεκδίκηση του ΤΕΕ-ΑΜ με την κοινωνία και τους φορείς της περιοχής μας για την ουσιαστική βελτίωση των όρων της διέλευσης του αγωγού TAP και ιδιαίτερα της προστασίας της καλλιεργούμενης γης και των πόρων της περιοχής και βεβαίως της απόδοσης οφέλους  που θα μεταφερθεί  στην τοπική κοινωνία μέσω υποδομών παροχής φυσικού αερίου.

Η πιο πάνω θέση του ΤΕΕ-ΑΜ είναι γνωστή σε όλους και έχει κατατεθεί πολλαπλώς και σε κάθε ευκαιρία και είναι η βάση των κοινών αγώνων διεκδίκησης με τους φορείς της περιοχής σε σχέση με το έργο και την διέλευση του αγωγού ΤΑP και την θέση αυτή εκφράζει και ο Πρόεδρος της Διοικούσας Επιτροπής.

Οποιαδήποτε άλλη θεώρηση της θέσης του ΤΕΕ-ΑΜ σχετικά με το θέμα είναι προϊόν  παρανόησης.»

Αρθρογράφος

mm
Τμήμα Ειδήσεων Hellas Press Media
Η Hellas Press Media είναι το πρώτο ενημερωτικό Δίκτυο που δημιουργήθηκε στην Ελλάδα. Αν θέλετε να ενταχθείτε στο Δίκτυο επικοινωνήστε στο info@hellaspressmedia.gr