Το Στρατόπεδο της Σταυρούπολης μπορεί να σωθεί λόγω της νέας Προέδρου της Ελληνικής Δημοκρατίας

18 Ιανουαρίου 202011:42

Από τον Αύγουστο το Xanthipress.gr είχε δημοσιοποιήσει την απόφαση το Στρατόπεδο Σταυρούπολης να γίνει Camp ανοιχτού τύπου. Τότε είχε σημειώσει τρία πράγματα, ότι ο Δήμαρχος το γνώριζε (και ζητούσαμε και ζητάμε να το διαψεύσει), ότι υπήρχε τρόπος να αποφευχθεί τέτοιο ενδεχόμενο σε τρεις ημέρες, και τέλος, ότι η απόφαση θα υλοποιηθεί όταν η κυβέρνηση αναγκαστεί να μεταφέρει περισσότερους από 15.000 πρόσφυγες-μετανάστες-λαθρομετανάστες στην ενδοχώρα. 

Το Στρατόπεδο οδεύει πλέον να γίνει  Camp, και επειδή αυτό που γράφουμε μπορεί να δημιουργεί ανησυχίες στον τοπικό πληθυσμό, καλούμε ακόμη μια φορά τον Δήμαρχο και τον Βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας, να το διαψεύσουν.

Και αν θέλουν πραγματικά να μην γίνει Camp, εκτός αν είναι σύμφωνοι με αυτό, τους προτρέπουμε να στείλουν μια επιστολή στην νέα Πρόεδρο της Δημοκρατίας η οποία έχει καταγωγή από την Σταυρούπολη. Να στείλουν μια επιστολή με την οποία εκτός των συγχαρητηρίων, να της αναφέρουν πόσοι περήφανοι είναι που έκανε την Σταυρούπολη γνωστή σε όλη την Ελλάδα μέσα σε λίγες ημέρες.

Στην συνέχεια, να βγάλουν μια ανάθεση, που το έχουν και εύκολο, και να πληρώσουν 3-4 μεγάλα ειδησιογραφικά sites των Αθηνών ώστε να κάνουν ρεπορτάζ για την Σταυρούπολη. Σε αυτά τα ρεπορτάζ ο Δήμαρχος να συμμετέχει και μέσα σε αυτά να αποτυπωθεί η φράση του “Εδώ βλέπετε το Στρατόπεδο του χωριού για το οποίο έχουμε σχέδια. Ελπίζουμε να μην προχωρήσουν τα σχέδια για εγκατάσταση προσφύγων που σχεδιάζει το υπουργείο προστασίας του πολίτη”

Τα υπόλοιπα θα τα αναλάβουν οι χρήστες του διαδικτύου

Αρθρογράφος

mm
Τμήμα Ειδήσεων Hellas Press Media
Η Hellas Press Media είναι το πρώτο ενημερωτικό Δίκτυο που δημιουργήθηκε στην Ελλάδα. Αν θέλετε να ενταχθείτε στο Δίκτυο επικοινωνήστε στο info@hellaspressmedia.gr