Το Συμβούλιο Ελέγχου Επικοινωνίας δικαίωσε την Airfasttickets για τους “φορτηγατζήδες”

19 Απριλίου 201300:56

Το Συμβούλιο Ελέγχου Επικοινωνίας (ΣΕΕ) δικαίωσε την Airfasttickets καθώς σύμφωνα με την απόφαση Αρ. Α 4685 ομόφωνα απεφασίσθη ότι “δεν μπορεί να θεωρηθεί ότι από την κρινόμενη επικοινωνία είναι πιθανό να αποδοθούν από τους καταναλωτές χαρακτηριστικά και συγκεκριμένες συμπεριφορές στους επαγγελματίες οδηγούς φορτηγών, ούτε να δημιουργηθούν λανθασμένες και προσβλητικές εντυπώσεις συνολικά για τον κλάδο των αυτοκινητιστών”.
“Το αποτέλεσμα λοιπόν έρχεται να επιβεβαιώσει με τον καλύτερο τρόπο ότι η πρόθεση δεν ήταν να προσβάλει κανέναν αλλά χρησιμοποιώντας το χιούμορ, να αποτρέψει τα στερεότυπα και να “διασκεδάσει”.
Επικράτησε ευτυχώς η λογική! Μήπως λοιπόν οι αντιδράσεις στο προηγούμενο τηλεοπτικό σποτ με το gay φορτηγατζή που ξεσήκωσε κάποιους, ήταν υπερβολικές, αβάσιμες και αστήρικτες; Μήπως λοιπόν και η απόσυρσή του χρήζει επανεξέτασης από την Airfasttickets;”, καταλήγει η ανακοίνωση της Airfasttickets για το ζήτημα των τηλεοπτικών σποτ.

Αρθρογράφος

mm
Τμήμα Ειδήσεων Hellas Press Media
Η Hellas Press Media είναι το πρώτο ενημερωτικό Δίκτυο που δημιουργήθηκε στην Ελλάδα. Αν θέλετε να ενταχθείτε στο Δίκτυο επικοινωνήστε στο info@hellaspressmedia.gr