Το ΣΔΟΕ έκλεισε beach bar στους Αμμόλοφους για 48 ώρες !

10 Αυγούστου 201323:49
Οι έφοδοι των κλιμακίων του ΣΔΟΕ σε νυχτερινά κέντρα και beach bars σε ολόκληρη την Ελλάδα συνεχίζονται με δραματικούς ρυθμούς, και καθημερινά στο φως όλο και περισσότερα κρούσματα φοροδιαφυγής.
Μετά τις εμφανίσεις του Πάνου Κιάμου στην Καλλιθέα Χαλκιδικής, του Γιάννη Πλούταρχου στην Αλεξανδρούπολη και του Αντώνη Ρέμου σε νυχτερινό κέντρο στην Πιερία, στις οποίες τα κλιμάκια του ΣΔΟΕ εντόπισαν μη έκδοση αποδείξεων και αθεώρητα εισιτήρια, σειρά πήραν σήμερα το απόγευμα οι Αμμόλοφοι!!!
Όπως πληροφορηθήκαμε πριν από λίγο από το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του STAR CHANNEL, κλιμάκιο του ΣΔΟΕ, στο πλαίσιο των προαναφερθέντων τακτικών ελέγχων, έκανε έφοδο σε beach bar στην περιοχή των Αμμολόφων και διαπίστωσε ότι δεν είχαν κοπεί τουλάχιστον 40 αποδείξεις, με συνέπεια να αποφασιστεί το σφράγισμα του beach bar για 48 ώρες.
21:35 Νεότερες, επιβεβαιωμένες πληροφορίες αναφέρουν ότι το beach bar που σφραγίστηκε είναι το Blue, ενώ οι έλεγχοι του ΣΔΟΕ και σε άλλα καταστήματα στους Αμμόλοφους θα συνεχιστούν,καθώς οι καταγγελίες για μη έκδοση αποδείξεων είναι καθημερινό φαινόμενο.

Πηγή: KavalaPress.gr

Αρθρογράφος

mm
Τμήμα Ειδήσεων Hellas Press Media
Η Hellas Press Media είναι το πρώτο ενημερωτικό Δίκτυο που δημιουργήθηκε στην Ελλάδα. Αν θέλετε να ενταχθείτε στο Δίκτυο επικοινωνήστε στο info@hellaspressmedia.gr