Το πανό στο 7ο Γυμνάσιο Ξάνθης ως απάντηση των καθηγητών για το ωράριό τους. 1400 ώρες από τον ελεύθερο χρόνο τους !

21 Μαΐου 201311:45

Ένα πανό που αναρτήθηκε έξω από το 7ο Γυμνάσιο είναι, η απάντηση των καθηγητών του σχολείου μετά τις τελευταίες εξελίξεις, την πολιτική επιστράτευση και την πολιτική ένταση που έχει προκληθεί με αφορμή τις αντιδράσεις τους για μια σειρά από μέτρα του Υπουργείου Παιδείας.

Ιδιαίτερα, μετά την κριτική που έχουν δεχθεί ότι δεν εργάζονται αρκετά και, παρότι οι ώρες εργασίες βρίσκονται στο μέσο όρο των υπόλοιπης Ευρώπης, φαίνεται ότι οι εκπαιδευτικοί του συγκεκριμένου σχολείου βρήκαν έναν πρωτότυπο τρόπο για να διαμαρτυρηθούν ουσιαστικά.

Το πανό αναφέρει:

«Οι καθηγητές του 7ου Γυμνασίου υλοποιώντας μαζί με μαθητές προγράμμα Περιβαλλοντικά-Αγωγής Υγείας – Θεατρικής Αγωγής – Αγωγής Σταδιοδρομίας, διέθεσαν πέρα το υποχρεωτικού τους ωραρίου,  από τον ελεύθερο χρόνο τους ΣΥΝΟΛΙΚΑ 1.400 ώρες !!!

Αυτή είναι η πραγματική εικόνα της εκπαιδευτικής εργασίας» καταλήγει το πανό των καθηγητών που κέντρισε το ενδιαφέρον μαθητών και γονέων στα σχολικό συγκρότημα της οδού Απόλλωνος.

Αρθρογράφος

mm
Τμήμα Ειδήσεων Hellas Press Media
Η Hellas Press Media είναι το πρώτο ενημερωτικό Δίκτυο που δημιουργήθηκε στην Ελλάδα. Αν θέλετε να ενταχθείτε στο Δίκτυο επικοινωνήστε στο info@hellaspressmedia.gr