Ξεκινά το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα των Δασκάλων στην Ξάνθη

26 Ιουνίου 201511:30

Ο Διδασκαλικός Σύλλογος Ξάνθης θα διοργανώσει φέτος το 18ο Πανελλήνιο Διασυλλογικό Πρωτάθλημα Ποδοσφαίρου Εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης, «Ακριτίδεια 2015».

       Το πρωτάθλημα θα διεξαχθεί στην πόλη της Ξάνθης από 26 Ιουνίου έως 1 Ιουλίου 2015 και θα συμμετέχουν σ’ αυτό είκοσι (20) Σύλλογοι εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης, από Ελλάδα και Κύπρο, με συνολικό αριθμό επισκεπτών, τετρακοσίων (400) και πλέον ατόμων.

     Η επένδυση των Συλλόγων σε τέτοιες ποδοσφαιρικές διοργανώσεις δίνει την ευκαιρία σε όλους μας για την ενασχόληση με τον αθλητισμό, αλλά ταυτόχρονα δημιουργεί οφέλη και αξίες που πηγάζουν μέσα από τη συνεύρεση όλων των συμμετεχόντων, ως απώτερος σκοπός.

   Ο Σύλλογός μας κατά τη διάρκεια του ποδοσφαιρικού πρωταθλήματος και της παραμονής των επισκεπτών στην πόλη μας, θα προβεί σε μια σειρά εκδηλώσεων και δράσεων (προβολές, εκδρομές, ξεναγήσεις, χορευτικές εκδηλώσεις, διοργάνωση χορού) με μοναδικό σκοπό την τουριστική προβολή και την πολιτιστική ανάπτυξη του νομού της Ξάνθης.

 

Παρασκευή 26 Ιουνίου 2015

Υποδοχή των υπευθύνων των αποστολών στις 14:30 στο Δημαρχείο Ξάνθης Διοργάνωση εκδήλωσης στις 21:30 στο Le Chalet με ζωντανή μουσική, ποτό και προβολή βιντεοπροβολέα για τα Ακριτίδεια

Σάββατο 27 Ιουνίου 2015-06-25

Στις 10:30 συγκέντρωση στην κεντρική πλατεία και περιήγηση στην Παλιά Πόλη και στο παζάρι.

Στο ανοικτό θέατρο της κεντρικής πλατείας στις 21:30 εκδήλωση με προβολή της πόλης της Ξάνθης, παραδοσιακοί χοροί, τραγούδια από τα Πομακοχώρια και πλούσια Θρακιώτικα εδέσματα.

   Κυριακή 28 Ιουνίου 2015

Πραγματοποίηση χορού στο κέντρο Πολιτεία με συμμετοχή όλων των αποστολών.

   Επίσκεψη και μξανάγηση σε αξιοθέατα του νομού.

 

 

Αρθρογράφος

mm
Τμήμα Ειδήσεων Hellas Press Media
Η Hellas Press Media είναι το πρώτο ενημερωτικό Δίκτυο που δημιουργήθηκε στην Ελλάδα. Αν θέλετε να ενταχθείτε στο Δίκτυο επικοινωνήστε στο info@hellaspressmedia.gr