Το νέο Kia Stonic – Για όσους δε χορταίνουν τη ζωή

22 Αυγούστου 201910:47

Το Kia Stonic έφερε νέο αέρα στην κατηγορία των compact crossover, με όπλα του τη γοητεία, την απόδοση και την… ουσία.

Με compact διαστάσεις (μήκος αμαξώματος 4.140 μέτρα) και εμφάνιση νεανική η οποία ενισχύεται από τη διχρωμία αμαξώματος/οροφής. Αλλά και τη δυνατότητα επιλογής ανάμεσα από είκοσι διαφορετικούς συνδυασμούς (που προκύπτουν από την ύπαρξη εννέα βαφών αμαξώματος και πέντε οροφής)!

Το εξωτερικό του Stonic είναι τολμηρό, οι αεροδυναμικές γραμμές και η γνώριμου σχεδιασμού για όλα τα μοντέλα της μάρκας μάσκα, προσθέτουν χαρακτήρα. Το καπό είναι μυώδες, τα εμπρός φωτιστικά σώματα τύπου Projection διαθέτουν φώτα ημέρας τεχνολογίας LED αλλά και ξεχωριστούς προβολείς με λειτουργία στροφής.

Σε συνδυασμό με τους προβολείς ομίχλης σας επιτρέπουν να δείτε καθαρά το δρόμο στον οποίο θα πατήσουν οι τροχοί, με τις δίχρωμες ζάντες αλουμινίου 17 ιντσών. Το κάτω μέρος περιλαμβάνει μαύρα πλαστικά τα οποία απλώνονται περιμετρικά σε όλο το όχημα. Οι καθρέφτες και οι εμπρός κολώνες ακολουθούν χρωματικά την επιλογή της οροφής.

Στο πίσω μέρος υπάρχει μικρό σπόιλερ οροφής, τα φωτιστικά σώματα οριοθετούν το οριζόντιο «νεύρο» που αποτελεί ένα ακόμα ιδιαίτερο στοιχείο σχεδιασμού του Stonic ενώ τέλος, ο αεροδυναμικός διαχύτης ολοκληρώνει το «πακέτο».

Αρθρογράφος

mm
Τμήμα Ειδήσεων Hellas Press Media
Η Hellas Press Media είναι το πρώτο ενημερωτικό Δίκτυο που δημιουργήθηκε στην Ελλάδα. Αν θέλετε να ενταχθείτε στο Δίκτυο επικοινωνήστε στο info@hellaspressmedia.gr