Το νέο Kia Proceed στην Ξάνθη

15 Οκτωβρίου 201810:16

Το νέο Kia ProCeed είναι έτοιμο να οδηγήσει την οικογένεια του Ceed σε μια νέα τολμηρή κατεύθυνση. Ενώ μερικά αυτοκίνητα υπερέχουν σε πρακτικότητα και άλλα σε συναισθηματική σχεδίαση -το ProCeed είναι το πρώτο αυτοκίνητο στην συμβατική κατηγορία που συνδυάζει και τα δύο- χάρη στο μοναδικής σχεδίασης αμάξωμά του που τολμά να πάει ακόμα πιο πέρα τα σχεδιαστικά όρια, τους χώρους και την καινοτομία.

Ακαταμάχητη σχεδίαση με ευρυχωρία και πρακτικότητα

Δυναμική παρουσία

Εξαιρετική σχεδίαση είναι όταν μια μόνο ματιά αρκεί για να πει τα πάντα. Το εμβληματικό αμάξωμα του νέου Kia ProCeed είναι ένα τολμηρό νέο όραμα που πετυχαίνει τέλεια ισορροπία ανάμεσα στην αυτοπεποίθηση και στη σεμνότητα.

Η πιο σπορ προσέγγιση στην οικογένεια Ceed, με μοναδικό νέο χαμηλό αμάξωμα, λεπτό και ευέλικτο, με δυναμικό πίσω μέρος που του χαρίζει ξεχωριστή εμφάνιση στο δρόμο. Μερικές από τις σπορ λεπτομέρειες είναι, εκτός από την κυρτή προς τα πίσω οροφή, τα φώτα ημέρας LED, η διπλή απόληξη της εξάτμισης και οι νέας σχεδίασης, μοτίβου διαμαντιού, ζάντες αλουμινίου 18 ιντσών.

Παράλληλα, η εμπρός όψη αποτελεί μια δυνατή δήλωση υπεροχής, χάρη στα Full LED μεγάλα φώτα, με σχήματος “Ice-Cube” φώτα ημέρας, τον εμπρός προφυλακτήρα με τα διπλά διαχωριστικά, τη χαρακτηριστική «tiger nose» στη μάσκα και πολλές ακόμα εμβληματικές λεπτομέρειες.

Εσωτερικό με στιλ και προηγμένες τεχνολογίες

Μια εντυπωσιακή σπορ ατμόσφαιρα σας περιμένει μέσα στην εργονομική καμπίνα, χάρη στις πολλές λεπτομέρειες όπως η μαύρη οροφή, το κοφτό στο κάτω μέρος τιμόνι και τα καθίσματα με την εξαιρετικής ποιότητας επένδυση από σουέντ και δέρμα και τις ραφές GT-Line.

Το μοναδικό στυλ συμπληρώνεται από ένα «αιωρούμενο» σύστημα πολυμέσων με οθόνη αφής 8 ιντσών, σύστημα πλοήγησης, ολοκληρωμένες δυνατότητες σύνδεσης smartphone και για απόλυτη άνεση πλήρως αυτόματο κλιματισμό με μια ψηφιακή οθόνη που δείχνει τη θερμοκρασία της καμπίνας. Επιπλέον, μια γκάμα εξελιγμένων βοηθητικών χαρακτηριστικών για πιο ασφαλή, εύκολη και άνετη εμπειρία πίσω από το τιμόνι.

Ευρύχωρο και χρηστικό εσωτερικό

Χάρη στο νέο εμβληματικό αμάξωμα και τις έξυπνες αποθηκευτικές λύσεις του Kia ProCeed, δεν συντρέχει λόγος να θυσιάσετε το στυλ για τους χώρους. Με όγκο 594 λίτρα, το νέο Kia ProCeed έχει τον καλύτερο χώρο αποσκευών στην κατηγορία του, με δυνατότητα μεταφοράς οποιουδήποτε φορτίου.

Επίσης, είναι από τα πιο ευέλικτα οχήματα στην κατηγορία του, με πρακτικές λύσεις όπως την αναδίπλωση των πίσω καθισμάτων σε αναλογία 40:20:40 με μία μόνο κίνηση, ιδανική λύση για να προσαρμόζεται σε κάθε σας ανάγκη. Υπάρχει επίσης ηλεκτρικά ανοιγόμενη πόρτα αποσκευών για μέγιστη ταχύτητα, ευκολία και άνεση όταν φορτώνετε και ξεφορτώνετε.

Αρθρογράφος

mm
Τμήμα Ειδήσεων Hellas Press Media
Η Hellas Press Media είναι το πρώτο ενημερωτικό Δίκτυο που δημιουργήθηκε στην Ελλάδα. Αν θέλετε να ενταχθείτε στο Δίκτυο επικοινωνήστε στο info@hellaspressmedia.gr