Το ΚΚΕ για την “αναμετάδοση” από τον 902

12 Ιουνίου 201311:59

Προσπάθειες για τη μετάδοση του προγράμματος της ΕΡΤ καταβάλλουν οι εργαζόμενοι του 902, μετά την χθεσινή διακοπή της ψηφιακής εκπομπής του σήματος του σταθμού από την DIGEA.

«Ο 902 από χθες το βράδυ μάχεται για την αναμετάδοση του προγράμματος των εργαζομένων της ΕΡΤ. Οι εργαζόμενοι του σταθμού θα συνεχίσουν κάθε προσπάθεια για τη μετάδοση του προγράμματος της ΕΡΤ. Η μετάδοση συνεχίζεται από την αναλογική συχνότητα του 902 (πομπός Πάρνηθας)», αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση του ΚΚΕ.

Το Κομμουνιστικό Κόμμα καταγγέλλει εκ νέου την ενέργεια της DIGEA να διακόψει την ψηφιακή εκπομπή του σήματος του 902 με το επιχείρημα ότι αναμετέδιδε το ζωντανό πρόγραμμα των εργαζομένων της ΕΡΤ.

Σημειώνεται πως μετά τη διακοπή του σήματος της ΕΡΤ, αργά το βράδυ της Τρίτης, το ΚΚΕ ανακοίνωσε ότι το σήμα της δημόσιας ραδιοτηλεόρασης θα αναμεταδίδει ο 902 μέσω ραδιόφωνου, τηλεόρασης και portal.

 

Αρθρογράφος

mm
Τμήμα Ειδήσεων Hellas Press Media
Η Hellas Press Media είναι το πρώτο ενημερωτικό Δίκτυο που δημιουργήθηκε στην Ελλάδα. Αν θέλετε να ενταχθείτε στο Δίκτυο επικοινωνήστε στο info@hellaspressmedia.gr