Το ΚΙΝΑΛ Ξάνθης στην Γεννηματά – “Ανδρουλάκηδες”: Μην τολμήσει κανείς να πάει Αλεξανδρούπολη

26 Μαρτίου 201909:35

Την στιγμή που ο Σάββας Μελισσόπουλος κάτω από την παράταξη του έχει βάλει Δεξιούς και τα χίλια κομμάτια του ΠΑΣΟΚ, στο ίδιο το ΠΑΣΟΚ Ξάνθης γίνεται κυριολεκτικά “πόλεμος”

Στην Αλεξανδρούπολη όπου βρέθηκε η Φώφη Γεννηματά, υπήρξε σαφής εντολή από την φυλή των “Ανδρουλάκηδων” στην Ξάνθη να μην τολμήσει κανείς να πάει στην εκδήλωση. Μάλιστα σε αυτο συμμετείχε και ο Γραμματέας του ΠΑΣΟΚ Ξάνθης, Ανέστης Αντωνιάδης, ο οποίος υπάκουσε στις εντολές. 

Η ανακοίνωση του ΚΙΝΑΛ Ξάνθης

Με αφορμή την διήμερη επίσκεψη της Πρόεδρου του Κινήματος, Φώφης Γεννηματά, στην Αλεξανδρούπολη, αντιπροσωπεία της Νομαρχιακής Επιτροπής Ξάνθης και τοπικών μας στελεχών παρευρέθηκε στην κεντρική της ομιλία, κατά την οποία η Πρόεδρος μας άσκησε σκληρή κριτική στην κυβέρνηση, επικεντρώθηκε στα εθνικά θέματα και παρουσίασε τις προτάσεις του κινήματος για την Ελλάδα και την Ευρώπη. Αναφορικά με τις αυτοδιοικητικές εκλογές, η Πρόεδρος του κινήματος κάλεσε σε στήριξη του υποψηφίου Περιφερειάρχη Α.Μ.Θ. κ. Σιμιτζή.  

Αρθρογράφος

mm
Τμήμα Ειδήσεων Hellas Press Media
Η Hellas Press Media είναι το πρώτο ενημερωτικό Δίκτυο που δημιουργήθηκε στην Ελλάδα. Αν θέλετε να ενταχθείτε στο Δίκτυο επικοινωνήστε στο info@hellaspressmedia.gr