Το Ελληνόπουλα μαθαίνουν Ελληνικά και όποια γλώσσα επιθυμούν ως δεύτερη

24 Σεπτεμβρίου 201915:48

Μεγάλος ντόρος έγινε για την πολιτική κινητοποίηση για το Ιδιωτικό Μειονοτικό Σχολείο Ξάνθης. Ο ψευτομουφτής, πρόεδροι της παράνομης Τουρκικής Ένωσης Ξάνθης και άλλοι παρατρεχάμενοι του Τουρκικού Προξενείου, έβγαλαν στο δρόμο τους μαθητές του σχολείου ζητώντας νέα στέγη. 

Είναι δύο πράγματα, το πρώτο οι συνθήκες που κάνουν μάθημα τα παιδιά, το δεύτερο, τα παιδιά αυτά είναι Ελληνόπουλα, πρέπει να μάθουν σωστά Ελληνικά για να μπορούν να σπουδάσουν και να εργαστούν είτε ιδιωτικά είτε ως επιχειρηματίες στο Ελληνικό κράτος όπου επίσημη γλώσσα είναι η Ελληνική. Με λίγα λόγια να την γνωρίζουν καλά. 

Όμως, τα Ελληνόπουλα αυτά που είναι Μουσουλμάνοι, και υπάρχει μια Συνθήκη της Λωζάνης η οποία είναι ξεκάθαρη και αναφέρει συγκεκριμένα πράγματα. Οι μουσουλμάνοι της Θράκης που είναι γνωστό ότι είναι εκβιαζόμενοι από το Τουρκικό Προξενείο και τους παρατρεχάμενους του, πρέπει σήμερα κιόλας να έχουν την στήριξη του Ελληνικού Κράτους. 

Πρέπει να επανέλθει η κανονικότητα, και κανονικότητα είναι να εμπιστευτούν οι Μουσουλμάνοι και πάλι την Ελληνική Πολιτεία. Η δουλειά που έγινε την δεκαετία του 1990 και αρχές του 2000, δεν πρέπει να πάει χαμένη. Πρώτα από όλα, το Γραφείο Πολιτικών Υποθέσεων πρέπει να σοβαρευτεί και οι διπλωμάτες να μην κάνουν το “Αγροτικό¨τους εδώ. Μια καλή αρχή είναι να βγούνε έξω στην κοινωνία, στα χωριά, στα σοκάκια, παντού, να καταλάβουν καταρχήν τι σημαίνει Ανατρεπτικό Ισλάμ, να καταλάβουν πως γίνεται στην περιοχή αυτή, Μουσουλμάνοι και Χριστιανοί να έχουν μια καθημερινότητα χωρίς να τους χωρίζει τίποτα.

Ποιος είναι αυτός ο ψευτομουφτής που κάμει αντιποίηση αρχής και φτύνει στα μούτρα μια ολόκληρη Ελληνική Πολιτεία; Ποιος είναι αυτός ο Δήμαρχος Ξάνθης που έχει βάλει σε περιπέτειες μια ολόκληρη πόλη για να πετύχει μόνο και μόνο πολιτικούς σκοπούς. Ποιοι είναι στην τελική όλοι αυτοί που το παίζουν παράγοντες της ΕΥΠ, του Τουρκικού Προξενείου κλπ.

 

Αρθρογράφος

mm
Τμήμα Ειδήσεων Hellas Press Media
Η Hellas Press Media είναι το πρώτο ενημερωτικό Δίκτυο που δημιουργήθηκε στην Ελλάδα. Αν θέλετε να ενταχθείτε στο Δίκτυο επικοινωνήστε στο info@hellaspressmedia.gr