Το Δίκτυο πόλεων με λίμνες στο Γενικό Προξενείο του Ουζμπεκιστάν

16 Δεκεμβρίου 201519:42

Μετά τη γενική συνέλευση του Δικτύου πόλεων με λίμνες, που διεξήχθη με μεγάλη επιτυχία στη λίμνη Πλαστήρα από 7 έως 8 Νοεμβρίου 2015, τα μέλη του συνεχίζουν τις ενέργειες τους για την περαιτέρω διεύρυνσή του.

Με αφορμή την παρουσία στη γενική συνέλευση του Γενικού Προξένου του Ουζμπεκιστάν κυρίου Olim Kasimof και την ομιλία του σχετικά με την καταστροφή της λίμνης Αράλης, οι δήμαρχοι – μέλη του Δικτύου συνεννοήθηκαν μαζί του και την Τρίτη, 15-12-2015, επισκέφθηκαν την έδρα του Γενικού Προξενείου του Ουζμπεκιστάν στην Αθήνα, όπου είχαν μια ενδελεχή και εις βάθος συζήτηση με τα στελέχη του Γενικού Προξενείου και ειδικά με τον Πρόξενο. Συζητήθηκαν θέματα ανταλλαγής τεχνογνωσίας σε σχέση με τις λίμνες, θέματα αδελφοποίησης πόλεων του Δικτύου με πόλεις του Ουζμπεκιστάν καθώς και θέματα συνεργασίας μεταξύ επιχειρηματιών των δύο χωρών. Η συζήτηση ανέδειξε ταύτιση απόψεων σε πολλά θέματα και συμφωνήθηκε να συνεχιστεί η συνεργασία των δύο πλευρών και να αναζητηθούν πλαίσια διεύρυνσής της σε ακόμα περισσότερους τομείς.

045

 

Αρθρογράφος

mm
Τμήμα Ειδήσεων Hellas Press Media
Η Hellas Press Media είναι το πρώτο ενημερωτικό Δίκτυο που δημιουργήθηκε στην Ελλάδα. Αν θέλετε να ενταχθείτε στο Δίκτυο επικοινωνήστε στο info@hellaspressmedia.gr