Τις “Γυναίκες της Αγάπης” στηρίζει η εταιρεία Smirdex S.A. Coated Abrasives Industry στην Ξάνθη

19 Απριλίου 202108:45
Περήφανοι για τα “κορίτσια” μας, περήφανοι για την φιλανθρωπική επιτροπή “Γυναίκες της Αγάπης” του Συλλόγου Εθελοντών Αιμοδοτών Ν. Ξάνθης “Η ΑΓΑΠΗ” δηλώνει ο Πρόεδρος του Συλλόγου, Γιάννης Παπαχρόνης με αφορμή την ανακοίνωση που υπογράφουν η Πρόεδρος και τα μέλη της Διοικούσας Επιτροπής. 
 
Σύμφωνα με τις κυρίες που φροντίζουν την οργάνωση συλλογής και διανομής των προϊόντων, το εγχείρημα έρχεται “κόντρα στις δυσκολίες της εποχής μας, βλέποντας τις διαρκώς αυξανόμενες ανάγκες όλο και περισσότερων συνανθρώπων μας, δημιουργήσαμε και διαμορφώσαμε, με πολύ δουλειά και με πολύ αγάπη, αυτόν τον χώρο για την συγκέντρωση αγαθών και τροφίμων που μας προσφέρουν οι συμπολίτες μας, όπου διανέμονται σε μηνιαία βάση σε 70 οικογένειες οφελουμένων μας (250 συνανθρώπων μας).
Για αυτό μας το εγχείρημα αφορμή ήταν η ανάγκη και η επιθυμία μας να αγκαλιάσουμε όλους αυτούς τους ανθρώπους, που αδυνατούν να ανταπεξέλθουν μόνοι τους στα προς το ζην.
Ευχαριστούμε από καρδιάς την εταιρία Smirdex S.A. Coated Abrasives Industry (οικογένεια Τοπούζογλου) η οποία έχει αναλάβει όλα τα λειτουργικά μας έξοδα και στέκεται αρωγός μας.
Ευχαριστούμε επίσης και όλους όσους βοήθησαν σε είδος ή σε εργασία και συνετέλεσαν στη δημιουργία αυτού του χώρου.
Ας είναι το λίγο του καθενός να γίνει το πολύ γι αυτές τις οικογένειες.”
 
Η “Στέγη Προσφοράς και Αγάπης” στεγάζεται στην οδό Κουγιουμτζόγλου 24 ( Ξάνθη )
 
 

Αρθρογράφος

mm
Τμήμα Ειδήσεων Hellas Press Media
Η Hellas Press Media είναι το πρώτο ενημερωτικό Δίκτυο που δημιουργήθηκε στην Ελλάδα. Αν θέλετε να ενταχθείτε στο Δίκτυο επικοινωνήστε στο info@hellaspressmedia.gr