Την Τετάρτη η Κοινωνία Δημοτών “τελειώνει” την υποψηφιότητα Μελισσόπουλου;

18 Μαΐου 201715:09

Την ερχόμενη Τετάρτη η Κοινωνία Δημοτών μετά το κάλεσμα του Θανάση Ξυνίδη θα συζητήσει τα όσα συμβαίνουν στον Δήμο αλλά κυρίως θα συζητήσουν η μάλλον θα ξεκαθαρίσουν το θέμα Μελισσόπουλου. Αν κάποιοι περιμένουν ότι από την συνάντηση αυτή θα προκύψει ο νέος ηγέτης της παράταξης θα πρέπει να περιμένουν λίγο ακόμη.

Ο Σάββας Μελισσσόπουλος είτε από στρατηγική είτε από άγνοια , με τις συνεχόμενες δημόσιες εμφανίσεις δίπλα σε στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ έχει ταυτιστεί με το κόμμα που σήμερα με τα μέτρα που ψηφίζει αποτελειώνει την μεσαία τάξη και τους χαμηλοσυνταξιούχους. Ίσως πήρε τις εγγυήσεις από κάποιος ότι ο ΣΥΡΙΖΑ θα κάνει restart και θα επανέλθει στις λαΙκιστες εποχές όπου θα μπορεί να επηρεάζει τοπικά την κοινωνία. Βέβαια η ΝΕ ΣΥΡΙΖΑ Ξάνθης τους ίδιους στόχους είχε και με το ΕΒΕ, τον Δήμο Ξάνθης, τον Δήμο Αβδήρων και την ΟΕΒΒΕ, αλλά στο τέλος έζησε τον Βατερλώ επί τέσσερα.

Αυτή τυν ταύτιση την έχουν δει πολλά στελέχη της Κοινωνίας Δημοτών οι οποίοι είναι στα κάγκελα και θέλουν από την σημερινή ηγετική ομάδα να πάρει ξεκάθαρει σχέση. Μάλιστα ορισμένοι από αυτούς έχουν κάνει ένα βήμα παραπάνω και αν το θέμα δεν τελείωσει την ερχόμενη Τετάρτη θα είναι και η τελευταία τους συμμετοχή σε συνάντηση της παράταξης

Όπως ανέφερε χαρακτηριστικά ένας από αυτούς “δεν υπάρχει περίπτωση η Κοινωνία Δημοτών να συμπράξει με αυτούς που στο δημοψήφισμα του 2015 μας χλεύαζαν στην πλατεία όταν όλοι εμείς είμασταν υπέρ της παραμονήε της χώρας στην κανονικότητα”

 

Αρθρογράφος

mm
Τμήμα Ειδήσεων Hellas Press Media
Η Hellas Press Media είναι το πρώτο ενημερωτικό Δίκτυο που δημιουργήθηκε στην Ελλάδα. Αν θέλετε να ενταχθείτε στο Δίκτυο επικοινωνήστε στο [email protected]