Την Πέμπτη η τελετή αποφοίτησης στο Γυμνάσιο Πολυσίτου

18 Ιουνίου 201413:36

Η Διεύθυνση του Γυμνασίου Πολυσίτου ,ο Σύλλογος των Διδασκόντων και ο Σύλλογος των Γονέων και Κηδεμόνων του Γυμνασίου ,  καλούν το κοινό με ιδιαίτερη χαρά στην εκδήλωση αποφοίτησης της Γ΄ Τάξης του Γυμνασίου Πολυσίτου ,την Πέμπτη 19 Ιουνίου 2014 στις 11 το πρωί στον χώρο εκδηλώσεων του Σχολείου.

“Είναι μια μουσική εκδήλωση που επιμελήθηκαν καθηγητές και καθηγήτριες του Γυμνασίου Πολυσίτου ,αφιερωμένη στα παιδιά μας που θα ανοίξουν τα φτερά τους μακριά πλέον από τον χώρο που τους φιλοξένησε τρία χρόνια με ιδιαίτερη αγάπη και ενδιαφέρον προσφέροντας όχι μόνο γνώσεις αλλά και βιωματικές εμπειρίες μέσα από την ενασχόλησή τους με καινοτόμες δράσεις και προγράμματα. Ο Σύλλογος Γονεών και Κηδεμόνων του Γυμνασίου Πολυσίτου   θα απονείμει αναμνηστικά στους μαθητές και τις μαθήτριές μας καθώς και χειροποίητες δημιουργίες των μαθητών , και όλοι μαζί θα τους ευχηθούμε καλή συνέχεια στην σχολική τους ζωή” αναφέρει η Διευθύντρια του Σχολείου Έλενα Τάτσιου.

 

 

Αρθρογράφος

mm
Τμήμα Ειδήσεων Hellas Press Media
Η Hellas Press Media είναι το πρώτο ενημερωτικό Δίκτυο που δημιουργήθηκε στην Ελλάδα. Αν θέλετε να ενταχθείτε στο Δίκτυο επικοινωνήστε στο info@hellaspressmedia.gr