Την Πέμπτη στην Ξάνθη η συνάντηση με το Παρατηρητήριο για τη σχολική βία και τον εκφοβισμό

3 Φεβρουαρίου 201412:00

Οι Διευθύνσεις Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Ξάνθης δια μέσου του Συμβουλευτικού Σταθμού Νέων και   του Γραφείου Σχολικών Δραστηριοτήτων, καλούν  τους φορείς της Ξάνθης που παρέχουν ψυχοκοινωνικές υπηρεσίες σε  συνάντηση εργασίας με εκπροσώπους του Παρατηρητηρίου για τη σχολική Βία και τον εκφοβισμό.

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί  την Πέμπτη 6 Φεβρουαρίου στις 11 π. μ. στην αίθουσα του πρώην νομαρχιακού Συμβουλίου της Π.Ε. Ξάνθης.

Η πρωτοβουλία εντάσσεται στο πλαίσιο των δράσεων του Παρατηρητηρίου για την σχολική βίας και τον  εκφοβισμό,  της Περιφερειακής Διεύθυνσης Εκπαίδευσης Αν. Μακεδονίας και Θράκης ενώ αναμένεται ότι θα παραστούν ο Περιφερειακός Διευθυντής Εκπαίδευσης Σάββας Μελισσόπουλος και η υπεύθυνη εκπαιδευτικός του Παρατηρηρίου Αλεξάνδρα Γκουλιάμα

Σκοπός της συνάντησης είναι η αλληλοενημέρωση των φορέων, η παρουσίαση εκτιμήσεων για την υφιστάμενη κατάσταση στην τοπική κοινωνία και ο σχεδιασμός κοινών δράσεων αναφορικά με την αντιμετώπιση της ενδοσχολικής βίας.

Αρθρογράφος

mm
Τμήμα Ειδήσεων Hellas Press Media
Η Hellas Press Media είναι το πρώτο ενημερωτικό Δίκτυο που δημιουργήθηκε στην Ελλάδα. Αν θέλετε να ενταχθείτε στο Δίκτυο επικοινωνήστε στο info@hellaspressmedia.gr