Την Παρασκευή στο Nostos οι Cosmicray

2 Μαρτίου 201609:37

Μετά από μια σειρά εμφανίσεων σε Φεστιβάλ και σκηνές της Θεσσαλονίκης οι COSMICRAY , το αγγλόφωνο indιe rock συγκρότημα του Άγγελου Μουρβάτη, επιστρέφουν στην Ξάνθη.

Λίγο μετά το “ This is the story” και μετρώντας αντίστροφα για την κυκλοφορία του νέου τους single “Look up” , oι COSMICRAY επιστρέφουν στην πόλη τους για να μας θυμίσουν εκτός των άλλων και τις ραδιοφωνικές τους επιτυχίες “Love is” και “Fly my love” με τη μοναδική φωνή της Χριστεφανίας, και να μας χαρίσουν ένα ακόμη δυνατό live, την Παρασκευή 4 Μαρτίου στο Nostos Bar.

Οι Cosmicray δημιουργήθηκαν το 2007 και αποτελούν το αγγλόφωνο project του Άγγελου Μουρβάτη .

Το ντεμπούτο άλμπουμ τους ήταν το Love is το 2007 από την Plus Rec, από το οποίο ξεχώρισε η ομώνυμη ραδιοφωνική επιτυχία.To 2014 κυκλοφόρησαν τη δεύτερη επιτυχία τους, το single Fly my loveενώ μέσα στο 2015 αναμένεται το νέο τους single Look up.

Οι Cosmicray άνοιξαν τη συναυλία των Scorpions ενώ έχουν εμφανιστεί δίπλα σε ονόματα όπως Γ.Χαρούλης, Σ.Μάλαμας, Μ.Πασχαλίδης, ΜΠΛΕ, Big Sleep κ.α

 

Οι Cosmicray είναι:

Χριστεφανία Λουκίδου (Vocals)

Πέτρος Πισκιλόπουλος (Drums)

Πάρης Μουρβάτης (Electric Guitar)

Γιώργος Τριανταφυλλίδης (Bass)

Άγγελος Μουρβάτης (Lead Guitar)

 

Βρείτε τους:

facebook.com/cosmicraygreece

jumpingfish.gr/ Cosmicray

www.youtube.com/watch?v=B2XA469ycM8

www.youtube.com/watch?v=VDM8jGi-4G4

itunes.apple.com/gr/album/fly-my-love-single/id888637683

Αρθρογράφος

mm
Τμήμα Ειδήσεων Hellas Press Media
Η Hellas Press Media είναι το πρώτο ενημερωτικό Δίκτυο που δημιουργήθηκε στην Ελλάδα. Αν θέλετε να ενταχθείτε στο Δίκτυο επικοινωνήστε στο info@hellaspressmedia.gr