Σήμερα ο Φάμελλος στην Ξάνθη. Tην Τετάρτη ο Αποστόλου συναντά φορείς και αγρότες

15 Ιανουαρίου 201609:00

Δύο επισκέψεις από το κυβερνητικό στρατόπεδο πραγματοποιούνται το επόμενο διάστημα στην Ξάνθη.

Ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ και υπεύθυνος για τις σχέσεις οργανώσεων-κόμματος-κυβέρνησης Σωκράτης Φάμελλος επισκέπτεται την Ξάνθη την Παρασκευή. Ο βουλευτής Α’ Θεσσαλονίκης του κυβερνώντος κόμματος, θα παραβρεθεί στη συνεδρίαση της περιφερειακής επιτροπής του κόμματος που θα γίνει στην Ξάνθη, παρουσία των μελών της Περιφερειακής, των 12 βουλευτών της Περιφέρειας, των Γραμματέων και των αιρετών σε διάφορους φορείς.

Την Τετάρτη 20 Ιανουαρίου στην Ξάνθη θα βρεθεί ο Υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης Βαγγέλης Αποστόλου. Στις 14:00 θα πραγματοποιηθεί συνάντηση του Υπουργού με τον Αντιπεριφερειάρχη Ζαγναφέρη Κώστα, τους Φορείς της Τοπικής Αυτοδιοίκησης του Νομού και τους Φορείς του Αγροκτηνοτροφικού κλάδου, στο γραφείο του Αντιπεριφερειάρχη.  Στις 15:30, ο Υπουργός θα παραχωρήσει συνέντευξη τύπου στα τοπικά ΜΜΕ, από τα  γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ.

Αρθρογράφος

mm
Τμήμα Ειδήσεων Hellas Press Media
Η Hellas Press Media είναι το πρώτο ενημερωτικό Δίκτυο που δημιουργήθηκε στην Ελλάδα. Αν θέλετε να ενταχθείτε στο Δίκτυο επικοινωνήστε στο info@hellaspressmedia.gr