Την Παρασκευή η διανομή τροφίμων από την Π.Α.Μ.Θ. στις άπορες οικογένειες της Ξάνθης

3 Νοεμβρίου 201613:34

Προς υλοποίηση η Προγραμματική Σύμβαση Παροχής τροφίμων σε αστέγους και άτομα που διαβιούν σε συνθήκες στέγης στην Περιφέρεια Α.Μ.Θ και οι οποίοι δεν εξασφαλίζουν δυνατότητα καθημερινής σίτισης και διατροφής που χρηματοδοτείται από το Υπουργείο Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Πρόνοιας μέσω της Περιφέρειας Α.Μ.Θ. 

Στην Περιφερειακή Ενότητα Ξάνθης η προμήθεια και η διανομή των τροφίμων θα πραγματοποιηθεί από την Δ/νση Δημόσιας Υγείας και Κοινωνικής Μέριμνας ΠΕ Ξάνθης .

Στην Περιφερειακή Ενότητα Καβάλας και ύστερα από την σύνταξη πρωτοκόλλου συνεργασίας της Περιφέρειας Α.Μ.Θ που υπογράφηκε μεταξύ του κ. Περιφερειάρχη Α.Μ.Θ κ. Γεώργιο Παυλίδη και της Δημάρχου Καβάλας κ. Τσανάκα Δήμητρα η διάθεση των τροφίμων στους δικαιούχους θα γίνει μέσω των Υπηρεσιών του Δήμου.

Η παράδοση των τροφίμων που θα διατεθεί στους δικαιούχους, θα γίνει απευθείας από τον προμηθευτή σε δύο δόσεις υπό την επίβλεψη της Δ/νσης Κοινωνικής Μέριμνας Π.Α.Μ.Θ τις Δ/νσεις Δημόσιας Υγείας και Κοινωνικής Μέριμνας Περιφερειακών Ενοτήτων και με την εποπτεία των χωρικών και θεματικών Αντιπεριφερειαρχών, εκπροσώπους των Δημοτικών Αρχών και υπηρεσιακούς παράγοντες.

Συγκεκριμένα η σίτιση θα πραγματοποιηθεί ως εξής:

• ΠΕ ΞΑΝΘΗΣ Παρασκευή 04-11-2016 από την Δ/νση Δημόσιας Υγείας και Κοινωνικής Μέριμνας ΠΕ Ξάνθης στην οδό Χατζησταύρου 1 .

• ΠΕ ΚΑΒΑΛΑΣ Παρασκευή 04-11-2016 Κοινωνικό Παντοπωλείο Δήμου Καβάλας που στεγάζεται στη Δημοτική Αγορά Καβάλας.

Ήδη έχει πραγματοποιηθεί η προμήθεια και διανομή της πρώτης δόσης στις Περιφερειακές Ενότητες :

• ΠΕ ΡΟΔΟΠΗΣ την Πέμπτη 13-10-2016 στο Κέντρο σίτισης επί της οδού Τέρμα Λεωφόρος Δημοκρατίας του Δήμου Κομοτηνής.
• ΠΕ ΔΡΑΜΑΣ την Τρίτη 25-10-2016 στο Κοινωνικό Παντοπωλείο επί της οδού Ηπείρου 22β Δράμα και στην
• ΠΕ ΕΒΡΟΥ την Τετάρτη 26-10-2016 στο Κοινωνικό Παντοπωλείο επί της οδού Καρτάλη 2 Αλεξανδρούπολη

Η προμήθεια και διανομή της δεύτερης δόσης έπεται αφού ολοκληρωθούν οι τυπικές διαδικασίες.

Αρθρογράφος

mm
Τμήμα Ειδήσεων Hellas Press Media
Η Hellas Press Media είναι το πρώτο ενημερωτικό Δίκτυο που δημιουργήθηκε στην Ελλάδα. Αν θέλετε να ενταχθείτε στο Δίκτυο επικοινωνήστε στο info@hellaspressmedia.gr