Την Κυριακή η Ξάνθη μπορεί να κερδίσει μόνο ένα πράγμα, και αν δεν συμβεί, Ξανθιώτες θα φταίτε εσείς

25 Μαΐου 201911:51

Την Κυριακή η Ξάνθη θα ψηφίσει για τον επόμενο δήμαρχο της ανάμεσα στους Δημαρχόπουλο, Τσέπελη και Μελισσόπουλο. Οι υπόλοιποι θα κάνουν μια αξιοπρεπή εμφάνιση και θα αποτελέσουν συμπληρωματικά υλικά. 

Για όλους τους όσους διεκδικούν τον Δήμο, εδώ στο xanthipress τους συμπεριφερθήκαμε με γνώμονα την πορεία τους και όχι αν είναι καλά παιδιά. Εξάλλου, όλοι τους είναι καλά παιδιά αλλά δεν ψάχνουμε για γαμπρό, για δήμαρχο ψάχνουμε, και δυστυχώς κανείς δεν είναι ικανός για τον Δήμο, και ακόμα χειρότερα, κανείς δεν είναι ικανός να διοικήσει από το πολιτικό έκτρωμα που θα προκύψει. Και λέμε πολιτικό έκτρωμα γιατί θα κληθούν να συνεργαστούν άνθρωποι μεταξύ τους που δεν έχουν και τις καλύτερες σχέσεις. 

Όμως, εσείς Ξανθιώτες, που έχετε κάνει σημαία την αλλαγή και τρέχετε πίσω από αυτούς που δεν μπορούν να δέσουν ούτε τα κορδόνια τους, έχετε αύριο την χρυσή ευκαιρία και να κάνετε μια σημαντική αλλαγή. ΄Να ψηφίσετε και να βάλετε μέσα όχι απλά νέα παιδιά (νέα παιδιά ήταν και αυτοί που είναι σήμερα) αλλά αποδεδειγμενα ικανούς, που όχι απλά δεν έχουν να κερδίσουν τίποτα, αλλά κυρίως, δεν έχουν να χάσουν τίποτα.

Το πρώτο παραγόμενο αποτέλεσμα αυτής της αλλαγής, θα είναι καταρχήν η εικόνα του δημοτικού συμβουλίου. Όσοι από τους παλιούς μείνουν, να αναγκαστούν να προσαρμοσθούν στην κουλτούρα και στην παιδεία των νέων συμβούλων. Δεν θα καπνίζουν στον προθάλαμο του δημοτικού συμβουλίου, δεν θα συμπεριφέρονται σαν να παίζουν πρέφα στο καφενείο, και κυρίως, θα αναγκάζονται να είναι σοβαροί και να εκφέρουν άποψη. 

Βάλτε μυαλό μια φορά στην ζωή σας, άλλοι δεν έχουν αυτή την ευκαιρία, και ψηφίστε αυτούς που εσείς κρίνετε ικανούς, και όχι ποιοι σας βάζουν λάδι στο έντερο.

Εμείς με την σειρά μας, θα θέλαμε μόνο αυτά τα πρόσωπα στο δημοτικό συμβούλιο, 

Από τον συνδυασμό του ΣΥΡΙΖΑ Γιαννακίδη με επικεφαλής τον Σάββα Μελισσόπουλο 

Μπουναρτζής Ηλίας

Τσαΐρογλου Μάνια

Ρεκάρης Μιχάλης

Αυγουλίδου Θεοδώρα

Τσετινές Στέλιος

Χαρδαλίδης Νίκος

Χαριτωνίδου Ειρήνη

Δαβιτίδης Παναγιώτης

Εννοείται από τον συνδυασμό του Σάββα Μελισσόπουλου αφήνουμε έξω όλα τα συριζάκια που νομίζουν ότι θα ξεπλυθούν για την πολιτική επιλογή τους να στηρίζουν μέχρι και σήμερα τον αμετανόητο ψεύτη Αλέξη Τσίπρα

Και πάμε στο συνδυασμό του Μανώλη Τσέπελη, 

ΑΧΤΑΡΙΔΟΥ – ΤΣΑΓΑΛΑ ΦΕΒΡΩΝΙΑ (ΦΕΝΙΑ)

ΠΟΓΚΟΣΙΑΝ – ΝΤΑΦΟΥ ΝΤΙΑΝΑ

ΙΑΤΡΑΚΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ

ΝΙΚΟΛΑΙΔΟΥ ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ

ΤΖΑΤΖΟΣ ΜΑΚΗΣ

ΤΣΟΛΑΚΙΔΗΣ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟΣ (ΑΚΗΣ)

ΨΩΜΑ ΣΟΦΙΑ

Από τον συνδυασμό του “Αδελφούλη” φυσικά δεν χρειάζεται να σκεφτείς και πολύ ποιοι θα είναι κακή εικόνα για το δημοτικό συμβούλιο, έχουν προϋπηρεσία 

 

Και φτάνουμε στον συνδυασμό του Μπάμπη Δημαρχόπουλου, και όπως ήταν αναμενόμενο, η επισημη ιστοσελίδα του, μέσα στην προχειρότητα όπως ακριβώς ήταν και η θητεία του. Ούτε καν τους υποψηφίους του δεν πρόσεξε να παρουσιάσει σωστά

Παπαδόπουλος Κυριάκος (ο μοναδικός δημοτικός σύμβουλος που επί θητείας του πλήρωνε για τον δήμο από την δική του τσέπη)

Καραγιάννης Θανάσης (ο δεύτερος μοναδικός που έβαζε εργασία και από την τσέπη του για περιουσία του Δήμου)

Ταρενίδης Παναγιώτης (ξέρουμε, θα αρχίσουν , σύστημα Κοντού κλπ. Ας αποκτήσουν την εμπειρία του χρήσιμη στον Δήμο και τα συζητάμε)

Παυλίδου  Ελισάβετ

Σαββίδης Ματθαίος

Και φυσικά υπάρχουν αξιόλογα άτομα και στους συνδυασμούς του Παπαχρόνη , Λύρατζη και Χατζηθεοδώρου, αλλά δεν έχουν καμιά τύχη εκλογής, δυστυχώς.

 

 

Αρθρογράφος

mm
Τμήμα Ειδήσεων Hellas Press Media
Η Hellas Press Media είναι το πρώτο ενημερωτικό Δίκτυο που δημιουργήθηκε στην Ελλάδα. Αν θέλετε να ενταχθείτε στο Δίκτυο επικοινωνήστε στο info@hellaspressmedia.gr