Την εκστρατεία εμβολιασμού ενάντια στον Covid-19 στηρίζει η Ένωση Ασθενών Ελλάδας

10 Μαΐου 202115:11

Η Ένωση Ασθενών Ελλάδας δημοσιεύει μία ευρεία τηλεοπτική και διαδικτυακή καμπάνια ευαισθητοποίησης των χρόνιων ασθενών και των πολιτών εν γένει για τον εμβολιασμό COVID-19.

Διαμέσου της συγκεκριμένης πρωτοβουλίας, η εθνική συνομοσπονδία των συλλόγων ασθενών της χώρας επικοινωνεί το μήνυμα της εμπιστοσύνης προς τον εμβολιασμό και την επιστήμη, ως το πλέον αποτελεσματικό μέσο για να ξανακερδίσουμε την ζωή μας, την αγκαλιά με τους αγαπημένους μας ανθρώπους, τις μικρές και μεγάλες χαρές της καθημερινότητας, τη σιγουριά για την υγεία μας.

Για την υλοποίηση του έργου, η Ένωση Ασθενών Ελλάδας συνεργάστηκε με την Εθνική Επιτροπή Εμβολιασμών και συμμετείχε στις συνεδριάσεις της. Σε κάθε στάδιο υλοποίησής του, τα μέλη της Επιτροπής υπέβαλλαν τα σχόλια και τις παρατηρήσεις τους προκειμένου με την έγκρισή τους να διασφαλιστεί ότι το τελικό αποτέλεσμα είναι πλήρως ευθυγραμμισμένο με την εθνική στρατηγική και την επιστημονική τεκμηρίωση για τον εμβολιασμό.

Το αφήγημα φέρει στο επίκεντρο έναν άνδρα μέσης ηλικίας που ζει με μία χρόνια ασθένεια, ο οποίος βρίσκεται στο δωμάτιο ενός εμβολιαστικού κέντρου. Μόλις η νοσηλεύτρια διενεργεί το εμβόλιο COVID-19, ο θεατής μεταφέρεται σε ένα αλληγορικό περιβάλλον όπου ο χρόνος τρέχει και εμφανίζονται στο βάθος η οικογένεια και τα αγαπημένα πρόσωπά του. Με την ολοκλήρωση του εμβολιασμού και την ανοσία της κοινότητας, ο ήρωάς μας μπορεί και πάλι να τους αγγίξει, να τους αγκαλιάσει, μπορεί και πάλι να νιώθει ασφαλής για την υγεία του, χάρη στον εμβολιασμό.

Συντελεστές καμπάνιας:

Σενάριο-Σκηνοθεσία: Στέφανος Σιταράς, Εταιρία Παραγωγής: Random Party, Post-Production: Kinematic Motion Pictures, Μουσική: Κωνσταντίνος Λεσγίδης

Δωρητές έργου : Bayer, Janssen, AstraZeneca, Ευρωπαϊκή Πίστη

Αρθρογράφος

mm
Τμήμα Ειδήσεων Hellas Press Media
Η Hellas Press Media είναι το πρώτο ενημερωτικό Δίκτυο που δημιουργήθηκε στην Ελλάδα. Αν θέλετε να ενταχθείτε στο Δίκτυο επικοινωνήστε στο info@hellaspressmedia.gr