Την Δευτέρα το ΠΑΣΟΚ Ξάνθης θα πρέπει να πάψει να κάνει κριτική στον ΣΥΡΙΖΑ

24 Μαΐου 201911:01

Ούτε τα προσχήματα δεν κρατάνε πλέον στους συνδυασμούς του Σάββα Μελισσόπουλου και τον Βασίλη Τσολακίδη. Τα εκλογικά τους κέντρα έχουν γίνει κομματικά κέντρα του ΣΥΡΙΖΑ, και οι ίδιοι αποτελούν πλέον ξένο σώμα για το ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ πως το λένε. Μάλιστα στην εκδήλωση του Παπανδρέου ο Σάββας Μελισσόπουλος δεν παραβρέθηκε καν, ενώ ο Βασίλης Τσολακίδης αποχώρησε αφού από την μια απαίτησε να τον προσφωνήσουν, πράγμα που αρνήθηκαν οι διοργανωτές, και από την άλλη αποχώρησε με τον φόβο αντιδράσεων από τους σκληρούς πασόκους. Τελικά, τον προσφώνησαν ο Χουσεϊν Ζεϊμπέκ και Στάθης Γιαννακίδης στην ομιλία του.

Τώρα για τους “Κουρουμπλήδες” της Ξάνθης, ξέρουμε, ψήφο σε Μελισσόπουλο – Τσολακίδη είναι ψήφος στον ΣΥΡΙΖΑ και στον Στάθη Γιαννακίδη. Αυτό το ξέρει και το ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ πως το λένε της Ξάνθης, και γνωρίζουν πολύ καλά για τις συμφωνίες και την επόμενη ημέρα. Αν και αυτοί ψηφίσουν τους δύο αυτούς συνδυασμούς, δηλώνουν στήριξη στον Στάθη Γιαννακίδη και δεν θα έχουν πλέον κανένα δικαίωμα κριτικής την επόμενη ημέρα.

 

Αρθρογράφος

mm
Τμήμα Ειδήσεων Hellas Press Media
Η Hellas Press Media είναι το πρώτο ενημερωτικό Δίκτυο που δημιουργήθηκε στην Ελλάδα. Αν θέλετε να ενταχθείτε στο Δίκτυο επικοινωνήστε στο info@hellaspressmedia.gr