Την ανικανότητα τους να διεκδικήσουν τον Δήμο την βαφτίζουν “50αρικα”, αποχή και πόλεμο από τα ΜΜΕ

28 Μαΐου 201915:42

Ότι ο Σάββας Μελισσόπουλος δεν είναι στον δεύτερο γύρο και δεν διεκδικεί τον Δήμο, έχει έναν αποκλειστικό υπεύθυνο, τον ίδιο. Ότι δεν είναι ηγέτης που μπορεί να τραβήξει και να εμπνεύσει τους πολίτες αποδεικνύεται από την στάση του ίδια. 

Προφανώς ο ίδιος αγνοεί τι σημαίνει να είσαι ηγέτης, και ηγέτης δεν είσαι όταν κάνεις ότι σου λέει ο καθένας, όταν δεν παίρνεις αποφάσεις, όταν μέσα στον ίδιο σου τον συνδυασμό είναι όλοι απογοητευμένοι, και τέλος, όταν δεν ξέρεις να χάνεις. Η επιλογή του να συμπορευθεί με τον Στάθη Γιαννακίδη και η επικοινωνιακή πολιτική ότι αυτοί είναι οι καλύτεροι και όλοι οι άλλοι μπούφοι, είναι και οι βασικότερες αιτίες

Ο κόσμος δεν κατάλαβε γιατί ο συνδυασμός “ΞΑΝΘΗ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ”, είναι ο καλύτερος, μήπως γιατί βγήκαν ωραίες φωτογραφίες, μήπως γιατί την ημέρα της ομιλίας ξεστόκαραν τις μπουτίκ και τα στενά κοστούμια, η μήπως του Μελισσόπουλου χορεύουν τανγκό και του Τσέπελη-Δημαρχόπουλου Φιλιώ Πυργάκη. Καλά είναι αυτά τα παραμύθια, αλλά αν είχαν κότσια οι “καλύτεροι” της πόλης, ας χτυπήσουν πρώτα τους “χειρότερους” του Γιάννη Παπαχρόνη. Και στο τέλος, τι φασιστική νοοτροπία, απαξίωση δηλαδή του συνόλου, ….εμείς είμαστε οι καλύτεροι , και όλοι οι άλλοι μαζί οι χειρότεροι.

Τα “50ρικα”, τόσα χρόνια “50ρικα” ακούμε, αλλά “50ρικα” δεν βλέπουμε. Αλήθεια, που είναι το Δελτίο Τύπου της Αστυνομίας για αυτούς που έπιασαν το πρωί της Κυριακής να μοιράζουν τα ευρώ και τα ψηφοδέλτια. Γιατί τόση φασαρία με δημοσιεύματα πρωί πρωί της Κυριακής, και επίσης, τι αστυνομία είναι αυτή που δεν μπορεί να βρει τα χιλιάδες “50ρικα”

Καλά, για την αποχή τι να πει κανείς, πρώτον, σε καμία περίπτωση δεν είναι οι eligible voters οι εγγεγραμμένοι στον Δήμο Ξάνθης.  Η μη σωστή εκκαθάριση των εκλογικών καταλόγων, οι χιλιάδες ετεροδημότες που δεν μπήκαν στην διαδικασία να ξοδέψουν για να ψηφίσουν και τέλος, οι λίγες χιλιάδες Ξανθιώτες που έχουν μεταναστεύει, μειώνουν σημαντικά πραγματικό αριθμό των ψηφοφόρων 

Τέλος για τα ΜΜΕ, ο Σάββας Μελισσόπουλος κατηγορεί από την Δευτέρα το Xanthipress και άλλο ΜΜΕ, ότι ήταν μια από τις αιτίες που ηττήθηκε. Πρώτον, αν το Xanthipress μπορεί να κάνει κάτι τέτοιο “ΠΩΛΕΙΤΑΙ, με 676875 άρθρα, 33456 backlinks, και επισκέψεις που θα ρωτήσουν αυτοί που είδαν, δεν θέλουμε να ανεβάσουμε την χοληστερίνη μερικών”

Δεύτερον, το Xanthipress, όπως αναφέραμε και πήραμε την ευθύνη, για ένα διάστημα έγινε το σκλαβάκι (μην το πούμε αλλιώς) κομμάτων και μέτριων κομπάρσων που έκαναν τους καμπόσους μέσα από το άρθρα του. Το Xanthipress, είναι οπαδός της κοινής λογικής, αποτυπώνει ότι συμβαίνει, και αν αυτό που έγινε στις εκλογές του 2019 στην Ξάνθη δεν αποτυπώθηκε,  η δεν αποτυπώθηκε αυτό που συνέβη στην παράταξη “ΞΑΝΘΗ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ”, όποιος θέλει μπορεί να το αναλύσει.

Τρίτον, επειδή στο Xanthipress σε αυτές τις εκλογές πέσαμε σε όλα μέσα, σιγά τον γρίφο, Θα διαβάσετε παρακάτω ένα άρθρο που γράφτηκε τον Οκτώβριο του 2018. Ενώ τα καμπανάκια χτυπούσαν, ο Σάββας Μελισσόπουλος επέλεξε να ακολουθήσει ανθρώπους που στην πολιτική αν τους δώσεις καρφιά θα τα βάλουν στο νερό να μαλακώσουν, και στην ζωή, δεν ξέρουν να κάνουν αποφορολόγηση σε τιμολόγιο και κρίνουν τις τύχες μας. 

Με προσοχή το παρακάτω

30 Οκτωβρίου 2018

Ότι απέμεινε από ΣΥΡΙΖΑ θέλει ο Μελισσόπουλος μετά το άδειασμα Τεφρωνίδη

Από τον Μάϊο του 2016 είχε δείξει τι θα επιλέξει ο Σάββας Μελισσόπουλος, και οι φωστήρες του ΠΑΣΟΚ τον πίστεψαν

ξΣΥΡΙΖΑ… «φλερτάρει» ο Μελισσόπουλος για το Δήμο!

 

 

 

Αρθρογράφος

mm
Τμήμα Ειδήσεων Hellas Press Media
Η Hellas Press Media είναι το πρώτο ενημερωτικό Δίκτυο που δημιουργήθηκε στην Ελλάδα. Αν θέλετε να ενταχθείτε στο Δίκτυο επικοινωνήστε στο info@hellaspressmedia.gr