Την 1η Ιουνίου καταφτάνουν οι πρώτοι Βούλγαροι τουρίστες στην Περιφέρεια ΑΜΘ

20 Μαΐου 202013:35

Η 1η Ιουνίου είναι, σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες, η ημερομηνία που θα απελευθερωθούν οι μετακινήσεις, κατ’ αρχήν των Βούλγαρων υπηκόοων, προς την Ελλάδα. Καθώς είναι επιτακτική η ανάγκη επανενεργοποίησης του ελληνικού τουρισμού και μείωσης του πλήγματος που δέχθηκε από την πανδημία του κορονοϊού, αναμένεται ότι σήμερα ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης θα ανακοινώσει την έξοδο του ελληνικού τουρισμού από την καραντίνα, βεβαίως, υπό ελάχιστες προϋποθέσεις προστασίας της δημόσιας υγείας. Μια εξ αυτών -αν όχι η μοναδική- αναμένεται πως θα είναι η υπεύθυνη δήλωση εισόδου του κάθε επισκέπτη στην χώρα μας με δική του ευθύνη. 

Αναμένονται ανακοινώσεις σχετικά και με την Σερβία και την Ρουμανία, μετά και την χθεσινή τετραμερή τηλεδιάσκεψη του Κ. Μητσοτάκη. Η τελευταία ίσως καθυστερήσει λίγο καθώς οι πληροφορίες θέλουν την χώρα να θέλει να επεξεργαστεί το επόμενο διάστημα κάποια κρούσματα Covid-19 που εμφανίστηκαν τις τελευταίες ημέρες.

Αρθρογράφος

mm
Τμήμα Ειδήσεων Hellas Press Media
Η Hellas Press Media είναι το πρώτο ενημερωτικό Δίκτυο που δημιουργήθηκε στην Ελλάδα. Αν θέλετε να ενταχθείτε στο Δίκτυο επικοινωνήστε στο info@hellaspressmedia.gr