Τιμές αρχηγού κράτους στην Νοτοπούλου για να καταπιούν τα camp στην Ξάνθη

6 Νοεμβρίου 201813:27

Ούτε ο Τσίπρας τέτοια υποδοχή στην Ξάνθη. Η νεαρή υπουργός Μακεδονίας – Θράκης κ.Νοτοπούλου πήρε μια γεύση όμως τι σημαίνει να σε υποδέχονται σαν πρωθυπουργό. Πέρα από το θεσμικό της ρόλο όπου της παραδόθηκε για να βγάλει το υπόλοιπο της χρονιάς, και να φορτωθεί ιστορικά το Σκοπιανό και τα αμέτρητα camp προσφύγων που θα δημιουργηθούν σε Μακεδονία και Θράκη, η νεαρή πολιτικός δεν κουβαλά από την πορεία κάτι για να αξίζει πραγματικά τέτοια υποδοχή.

Βέβαια, ο λόγος που κ.Νοτοπούλου εδώ και 20 ημέρες γυρνάει στην περιοχή, δεν είναι από το ενδιαφέρον της για την χρηματοδότηση των γεωτρήσεων στον Ίασμο, αλλά πως θα ποτίσει μνήμη χρυσόψαρου στους Δημάρχους της περιοχής για όλα όσα θα έρθουν στην Θράκη το επόμενο διάστημα.

Για πιο λόγο την βράβευσε ο Διοικητής του Δ.Σ.Σ 

Φυσικά, όπως είναι γνωστό, το Δ.Σ.Σ είναι το σκαλοπάτι για την μεταπήδηση ενός στρατηγού στην πολιτική. Όποιος δεν μπορεί να το αντιληφθεί ας δει την ιστορία, και ο Διοκητής κ. Καμπάς το γνωρίζει πολύ καλά. Άλλωστε οι σχέσεις του με τον κόμμα του ΣΥΡΙΖΑ είναι άριστες.

Ο λόγος που τιμήθηκε από το Δ.Σ.Σ η κ.Νοτοπούλου είναι άγνωστος.

Στο ΓΕΣ αποφασίσθηκε τι θα γίνει στην Σταυρούπολη, και θα είναι ξαφνικό, όπως το Παρανέστι.

Η κυρία Νοτοπούλου σε ερώτησεις δημοσιογράφων δήλωσε άγνοια για το θέμα της Σταυρούπολης αλλά είναι προφανές ότι άλλο η δήλωση, άλλο τι γνωρίζει. Ότι έχει αποφασισθεί η Σταυρούπολη να γίνει camp είναι γνωστό στην κυρία Νοτοπούλου, στους βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ Ξάνθης, και το γραφείο πολιτικών υποθέσεων.

Το αν είναι καλό για την περιοχή η όχι, αρκεί να δει κανείς τι συνέβη στο Παρανέστι. Ο τουρισμός δεν επηρεάστηκε, έτσι και αλλιώς είναι ανύπαρκτος, η τοπική κοινωνία δεν είδε κανένα οικονομικό όφελος παρά μόνο οι εταιρείες catering και ασφάλειας, και χωρίς υπερβολή, στο Παρανέστι ήδη ξεχάστηκε ότι υπάρχει φυλακή για λαθρομετανάστες.

Στην Σταυρούπολη θα υπάρχει μόνο μια διαφορά, ότι θα είναι πρόσφυγες οι οποίοι θα μπορούν να κινούνται ελεύθερα στο χωριό.

Αρθρογράφος

mm
Τμήμα Ειδήσεων Hellas Press Media
Η Hellas Press Media είναι το πρώτο ενημερωτικό Δίκτυο που δημιουργήθηκε στην Ελλάδα. Αν θέλετε να ενταχθείτε στο Δίκτυο επικοινωνήστε στο info@hellaspressmedia.gr