Τίλντα Σουίντον: «Είμαι ένα βαμπίρ 3.000 ετών με ήθος»

30 Δεκεμβρίου 201318:00

Τέσσερα χρόνια μετά το σκοτεινό «The Limits of Control», ο Τζιμ Τζάρμους επιστρέφει με μια ερωτική επιστολή που συντάσσεται μέσα στους αιώνες από δύο βαμπίρ, που παραμένουν αναλλοίωτα από τον χρόνο, ερωτευμένοι ο ένας με τον άλλο αλλά και με την δημιουργία, την τέχνη, τη μουσική.

Ο λόγος για το «Μόνο οι Εραστές Μένουν Ζωντανοί», που στο πρόσωπο της μοναδικής Τίλντα Σουίντον βρίσκει την απόλυτη προσωποποίηση μιας φιγούρας που ζει μονάχα για να μένει ερωτευμένη, μη έχοντας άλλη επιλογή.

Δυο υπεραιωνόβια βαμπίρ, η Ιβ και ο Άνταμ (ένας υπόγεια εκφραστικός Τομ Χίντλεστον) τρέφονται από την αγάπη που διοχετεύουν ο ένας στον άλλον, κάτι σαν άγραφη συνδιαλλαγή μέσα σε έναν κόσμο που συνεχώς αλλάζει γύρω τους. Εκείνοι, περπατώντας μαζί, αλλά και χώρια, θα λειτουργούν σαν ένας σπασμένος καθρέφτης των πρωτόπλαστων, αναζητώντας την ειλικρινή απάντηση στο «τι σημαίνει πραγματική αγάπη».

Στο βίντεο, η Τίλντα Σούιντον μιλά για την Ιβ, που μοιάζει να συμπονεί τους ανθρώπους, όντας λάτρης της φύσης τους. Έχοντας συμπληρώσει 3.000 χρόνια πάνω στη Γη, η Ιβ μπορεί πλέον να θεωρεί τον εαυτό της ως ένα βαμπίρ με ήθος, που πλέον δεν σκοτώνει για επιβιώσει…

Η ταινία «Μόνο οι Εραστές Μένουν Ζωντανοί» κυκλοφορεί στην Ελλάδα την 1η Δεκεμβρίου από τη Feelgood Entertainment

http://youtu.be/BesNEyGjols

Πηγή : e-go.gr

Αρθρογράφος

mm
Τμήμα Ειδήσεων Hellas Press Media
Η Hellas Press Media είναι το πρώτο ενημερωτικό Δίκτυο που δημιουργήθηκε στην Ελλάδα. Αν θέλετε να ενταχθείτε στο Δίκτυο επικοινωνήστε στο info@hellaspressmedia.gr