Τηλεφωνική επικοινωνία του δημάρχου Μύκης με το δήμαρχο Καστοριάς

8 Απριλίου 202011:32

Ο δήμαρχος Μύκης Ριτβάν Ντελή Χουσεΐν επικοινώνησε με τον δήμαρχο Καστοριάς Γιάννη Κορεντσίδη για να του εκφράσει τη συμπαράστασή του και να συζητήσουν δυνατότητες αποτελεσματικής διαχείρισης της κατάστασης.

Δείτε παρακάτω τη σχετική ανακοίνωση του δημάρχου Μύκης:

 «Με αφορμή τις δύσκολες και πρωτόγνωρες καταστάσεις που βιώνει τόσο ο Δήμος μας, όσο και ο Δήμος Καστοριάς , επικοινωνήσαμε με τον Δήμαρχο αυτού του όμορφου τόπου, κ. Γιάννη Κορεντσίδη, για να εκφράσουμε την υποστήριξή μας στον αγώνα του , καθώς και ολόκληρης της πόλης κατά της επιδημίας του αποκαλούμενου Covid-19 (Koρωνοϊού) , καθώς και να ανταλλάξουμε απόψεις και ιδέες για την αποτελεσματικότερη διαχείριση της κατάστασης και την ενίσχυση των δομών μας.

Ως Δήμος Μύκης στέλνουμε μήνυμα ελπίδας και συμπαράστασης στον αγώνα που παράλληλα δίνουν οι κοινωνίες μας. Η μεθοδική προσέγγιση αντιμετώπισης της υπάρχουσας κρίσης, θα μας δώσει χρόνο ώστε να προετοιμαστούμε καλύτερα με κάθε δυνατό μέσο και να μπορέσουμε να προστατεύσουμε την υγεία των πολιτών μας .

ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΘΑ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΟΥΜΕ… ΜΕΙΝΕ ΔΥΝΑΤΗ ΚΑΣΤΟΡΙΑ!»

Αρθρογράφος

mm
Τμήμα Ειδήσεων Hellas Press Media
Η Hellas Press Media είναι το πρώτο ενημερωτικό Δίκτυο που δημιουργήθηκε στην Ελλάδα. Αν θέλετε να ενταχθείτε στο Δίκτυο επικοινωνήστε στο info@hellaspressmedia.gr