Τι ξέχασε στην πολιτική του μετάλλαξη ο Στάθης Γιαννακίδης;

20 Νοεμβρίου 201723:10

Ο Στάθης Γιαννακιδης όσο και να θέλει να το ξεχάσουμε είναι πολιτικός κομματικού σωλήνα και συγκεκριμένα του ΣΥΡΙΖΑ 4%. Τι ήταν ο ΣΥΡΙΖΑ 4%; Ήταν στήριξη στους μεταφερόμενους κουκουλοφόρους στις Σκουριές, ήταν στήριξη στους κουκουλοφόρους που έκαιγαν την Αθήνα το 2012, ήταν στήριξη έξω από τα δικαστήρια σε όποιον κουκουλοφόρο έπιανε η αστυνομία.

Σήμερα ο Στάθης Γιαννακίδης κοινοποιεί άρθρα με τίτλους “Κακουργηματική δίωξη κατά αγνώστων για τον τραυματισμό της δικηγόρου Α. Τσουκαλά στα Εξάρχεια” και με σχόλιο, “Η Α. Τσουκαλά, εγκληματολόγος αναπληρώτρια καθηγήτρια στο Πανεπιστήμιο Paris II, νοσηλεύεται στον Ευαγγελισμό σε σοβαρή κατάσταση καθώς δέχθηκε στο γόνατο φωτοβολίδα ναυτικού τύπου που εκτοξεύθηκε από κουκουλοφόρους κατά τη διάρκεια επεισοδίων στην περιοχή των Εξαρχείων.”

Φυσικά ο νεαρός βουλευτής δεν χρειαζόταν να κάνει αυτά τα Post για να μας δείξει ότι Αριστερή ιδεολογία ήταν κάτι προσωρινό στην πολιτική του καριέρα, τα Τρία ΝΑΙ ΣΕ ΟΛΑ και η ψήφος τους στην διάλυση συντάξεων και μεσαίας τάξης ήταν αρκετά από μόνα τους. 

Μπορεί στην σύντομη θητεία τους ως βουλευτής να έχει προσφέρει ελάχιστο στον Νομό του, όμως η στροφή στην ιδεολογία είναι αρκετή για κριτική από μόνη της.

Αρθρογράφος

mm
Τμήμα Ειδήσεων Hellas Press Media
Η Hellas Press Media είναι το πρώτο ενημερωτικό Δίκτυο που δημιουργήθηκε στην Ελλάδα. Αν θέλετε να ενταχθείτε στο Δίκτυο επικοινωνήστε στο info@hellaspressmedia.gr