Τι θα ψηφίσεις, “Μανώλη, για πειράματα είμαστε ξανά;”, απάντησε και έφυγε

16 Απριλίου 201915:59

Αυτή την απάντηση έδωσε ένας σοβαρός πολίτης αυτού του Δήμου, και όχι γιατί εκτιμά ιδιαίτερα τον Μανώλη Τσέπελη, αλλά θέλησε να δείξει που ακριβώς έχει φτάσει η πόλη αυτή την στιγμή. Κανείς δεν εμπνέει και οι εκλογές θα κριθούν, άλλη μια φορά, όχι στο ποιος είναι ικανός, ποιος έχει πρόγραμμα, όραμα και σχέδιο, αλλά ποιος ξέρει να κάνει τον καμπόσο σε ψηφοφόρους που τους νοιάζει μόνο αν ανάβει η λάμπα έξω από το σπίτι τους, και αν οι υποψήφιοι πάνε να τους φέρουν τα φάρμακα. 

Ο Μανώλης Τσέπελης στην παρουσίαση του, όπως αναμενόταν φυσικά, δεν παρουσίασε τίποτα, με μόνα εφόδια του την ταμπέλα του “Συνταξιούχου Δημοτικού Συμβούλου” τα φιλιά, τα χαμόγελα, και τις χιλιοπαιγμενες υποσχέσεις, διεκδικεί ανοιχτά τον Δήμο

Αναλυτικά το δελτίο από την παρουσία του

Μηνύματα νίκης, ελπίδας και αισιοδοξίας για το αύριο της Ξάνθης, έστειλε από την συνεδριακή αίθουσα του ξενοδοχείου «ΕΛΙΣΣΩ» ο υποψήφιος Δήμαρχος και αυριανός Δήμαρχος Ξάνθης ΜΑΝΩΛΗΣ ΤΣΕΠΕΛΗΣ κατά την διάρκεια της πρώτης επίσημης εκδήλωσης παρουσίασης του συνδυασμού ΔΥΝΑΜΗ ΓΙΑ ΤΟ ΑΥΡΙΟ και των 100 και πλέον υποψήφιων δημοτικών και τοπικών συμβούλων του.

Η μεγαλύτερη συνεδριακή αίθουσα της Ξάνθης αποδείχθηκε πολύ μικρή για να χωρέσει την «λαοθάλασσα» που παραβρέθηκε στην παρουσίαση, γι’ αυτό και γέμισαν ασφυκτικά όλοι οι βοηθητικοί χώροι, στεγασμένοι και υπαίθριοι, που υπήρχαν διαθέσιμοι.

Εμφανώς συγκινημένος ο κος Τσέπελης θέλησε να ευχαριστήσει θερμά και να σφίξει το χέρι του καθενός για την αγάπη και την εμπιστοσύνη στο πρόσωπό του, ενώ ιδιαίτερα χειροκροτήθηκαν όλα τα μέλη του συνδυασμού, χριστιανοί και μουσουλμάνοι, από την πόλη και τους οικισμούς, αφού πρόκειται για γνωστά και καταξιωμένα μέλη της κοινωνίας μας που αξίζει να τους εμπιστευτεί ο Ξανθιώτικος λαός.

Θέλουμε να ευχαριστήσουμε θερμά όλους όσους παραβρέθηκαν στην εναρκτήρια εκδήλωσή μας, αλλά και όσους έστειλαν μηνύματα στήριξης και συμπαράστασης στον αγώνα μας και να δεσμευόμαστε απέναντί τους ώστε να γίνει η Ξάνθη, η πόλη που όλοι ονειρευόμαστε. Αυτή ήταν μόνον η αρχή και έπεται συνέχεια… Και φυσικά όλη αυτή η δυναμική και η αγάπη αναμένεται να εκφραστεί και στην «κάλπη» της 26ης Μαΐου 2019. 

Για τον συνδυασμό

ΔΥΝΑΜΗ ΓΙΑ ΤΟ ΑΥΡΙΟ

Αρθρογράφος

mm
Τμήμα Ειδήσεων Hellas Press Media
Η Hellas Press Media είναι το πρώτο ενημερωτικό Δίκτυο που δημιουργήθηκε στην Ελλάδα. Αν θέλετε να ενταχθείτε στο Δίκτυο επικοινωνήστε στο info@hellaspressmedia.gr