Τη συμφωνία περιμένουν και… τα καυσόξυλα

12 Ιουνίου 201511:00

Επαρκείς ποσότητες στις μάντρες, καλές οι τιμές, αλλά η ζήτηση θα κριθεί από τις εξελίξεις στην οικονομία

Περιορισμένη είναι ακόμη η κίνηση στην αγορά των καυσόξυλων για τον επόμενο χειμώνα με τις μάντρες πάντως να στοκάρουν το εμπόρευμα που είναι διαθέσιμο στον πελάτη και σε αρκετά προσιτές τιμές.

Αυτές βέβαια δεν παρουσιάζουν αξιοσημείωτες μεταβολές τα δύο τελευταία χρόνια, καθώς έχουν σταθεροποιηθεί σε επίπεδα, που ικανοποιούν αφενός τους καταναλωτές και αφετέρου και τους εμπόρους.
Είναι πάντως αρκετά νωρίς να γίνουν εκτιμήσεις για την τελική διαμόρφωση των τιμών για τον ερχόμενο χειμώνα, καθώς οι έμποροι αναμένουν την προηγούμενη διαμόρφωση της ζήτησης στην αγορά. Η ζήτηση όμως όπως εξήγησε ο Γ. Ντασταμάνης, επί σειρά ετών στο επάγγελμα, καθορίζεται από τις οικονομικές εξελίξεις, όπως έγινε με την μείωση της τιμής του πετρελαίου θέρμανσης τον περασμένο χειμώνα και την καταβολή του επιδόματος που μείωσε σε μεγάλο βαθμό την οικονομική επιβάρυνση των καταναλωτών.

Αρθρογράφος

mm
Τμήμα Ειδήσεων Hellas Press Media
Η Hellas Press Media είναι το πρώτο ενημερωτικό Δίκτυο που δημιουργήθηκε στην Ελλάδα. Αν θέλετε να ενταχθείτε στο Δίκτυο επικοινωνήστε στο info@hellaspressmedia.gr