Τη “μάνᔨτης προσφυγιάς τίμησε ο Σύλλογος Ποντίων

10 Μαΐου 201523:30

Aπό το Σύλλογο Ποντίων, αναφέρεται σε σχετικό δελτίο τύπου:

«Παγκόσμια ημέρα της Μητέρας” σήμερα, 19 Μαΐου 2015, και εμείς στον Σύλλογο μας τιμήσαμε την «Μάνα της προσφυγιάς» με Θεία Λειτουργία στο Εκκλησάκι του Ιωάννη του Θεολόγου, στο 7ο χιλ Εχίνου-Θέρμεςτης ορεινής μας περιοχής, το οποίο έχει “υιοθετηθεί” από τον Σύλλογο Ποντίων Ν. Ξάνθης.

 Ο καιρός θαυμάσιος, το περιβάλλον εξαιρετικό, θυμίζοντας τα ράχια και τα παρχάρια του αγαπημένου μας Πόντου  και ο πατέρας Στέφανος, γόνος προσφύγων και αυτός, συγκινημένος να αναπέμπει ευχές και δεήσεις για το εορταστικό της ημέρας.

  Τυχεροί όσοι βρεθήκαμε εκεί, λίγο ψηλότερα από όλους, να ευχηθούμε Χρόνια Πολλά και να ευχαριστήσουμε την γλυκιά για τον καθένα μας ύπαρξη, την Μάνα μας.

  “Κατεβήκαμε” σε χώρο γνωστού ξενοδοχείου όπου προσφέρθηκε καφές συνοδευόμενος από εξαιρετικά εδέσματα που ετοίμασαν οι κυρίες του Συλλόγου, ενώ η χορωδία το Συλλόγου απέδωσε ποντιακά τραγούδια που υμνούν την Μάνα.

  Ευχαριστούμε όσους παραβρέθηκαν η βοήθησαν στην επιτυχία της όμορφης αυτής εκδήλωσης.

  Χρόνια πολλά σε όλος τις μανούλες του κόσμου.

42 13 44 P1012097

Αρθρογράφος

mm
Τμήμα Ειδήσεων Hellas Press Media
Η Hellas Press Media είναι το πρώτο ενημερωτικό Δίκτυο που δημιουργήθηκε στην Ελλάδα. Αν θέλετε να ενταχθείτε στο Δίκτυο επικοινωνήστε στο info@hellaspressmedia.gr