Τι γίνεται εκεί στην Καβάλα; Επίθεση της Energean Oil στην Καβάλα Oil

2 Απριλίου 201301:45

Με ανακοίνωση της η Energean Oil επιτίθεται στην Διοίκηση της Καβάλα Oil με αφορμή τα ασφαλιστικά μέτρα που κατέθεσε η τελευταία. Μια μικρή λεπτομέρεια, η Καβάλα Oil είναι θυγατρική της Energean Oil.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

 

“Την 1η Απριλίου 2013 κατατέθηκε αίτηση ασφαλιστικών μέτρων της Καβάλα Oil κατά της μητρικής της Εταιρείας, Energean Oil & Gas με στόχο να μην πραγματοποιηθεί η φόρτωση πετρελαίου από την οποία θα πληρωθεί η αγορά της Καβάλας.

Η παραφροσύνη αυτή μας ξεπερνά αλλά δεν έχουμε παρά να συμφωνήσουμε: Ναι. Ας μην φορτωθεί το πετρέλαιο. Ας μην γίνουν πληρωμές μέχρι να λυθούν όλες οι διαφορές. Ας περιμένουμε.

Είναι σαφές ότι η Διοίκηση Παππά, βρισκόμενη σε πανικό, κάνει τα πάντα για να μείνει λίγο ακόμα στην καρέκλα. Επιδίδεται έτσι, σε αλλοπρόσαλλες κινήσεις που δεν δημιουργούν κανένα αποτέλεσμα, ώστε ανενόχλητη:

Ø Να προχωρά ακόμα και σήμερα σε νέες αδιαφανείς προσλήψεις χτίζοντας τον προσωπικό της στρατό όπως «διατυμπανίζει» όπου της δοθεί μικρόφωνο ή βήμα.

Ø Να παραπλανεί την τοπική κοινωνία με προαναγγελίες έργων που δεν έχει καν τη δικαιοδοσία να κατασκευάσει.

Ø Να θεωρεί ότι ‘ηρωοποιείται’, εις βάρος όμως των εργαζομένων, με το να αρνείται να παραιτηθεί για να πληρωθούν οι εργαζόμενοι.

Ø Να βάζει θηλιά στην Εταιρεία διακινδυνεύοντας τις ρυθμίσεις που έχουν συμφωνηθεί με το ΙΚΑ και άλλες δημόσιες υπηρεσίες, προκαλώντας συλλήψεις για να «δικαιώσει» τον δήθεν «αγώνα» της.

Αν τόσο κόπτεται το Δ.Σ. της Καβάλα Oil για τις πληρωμές εργαζομένων και προμηθευτών ας κάνει το αυτονόητο:

Ας υποβάλλει άμεσα την παραίτησή του σήμερα ή ας συγκαλέσει όπως οφείλει την Γενική Συνέλευση των Μετόχων στις 10 Απριλίου για να τελειώνουμε με τους ήρωες και τις ανέξοδες και αναίτιες επαναστάσεις.”

Αρθρογράφος

mm
Τμήμα Ειδήσεων Hellas Press Media
Η Hellas Press Media είναι το πρώτο ενημερωτικό Δίκτυο που δημιουργήθηκε στην Ελλάδα. Αν θέλετε να ενταχθείτε στο Δίκτυο επικοινωνήστε στο info@hellaspressmedia.gr