Τί δήλωσαν Τσιόδρας και Χαρδαλιάς μετά την έκτακτη σύσκεψη στο Δημαρχείο Ξάνθης (video)

12 Ιουνίου 202014:05

“Το πιο σημαντικό είναι αυτοί που έχουν συμπτώματα να ελέγχονται και να απομονώνονται.” είπε μεταξύ άλλων ο Καθ. Γ. Τσιόδρας εξερχόμενος της σύσκεψης που ολοκληρώθηκε νωρίτερα σήμερα στο Δημαρχείο Ξάνθης και πριν μεταβεί στο Νοσοκομείο μαζί με τον Υφυπουργό Πολιτικής Προστασίας και Διαχείρισης Κρίσεων Νίκο Χαρδαλιά. Στην σύσκεψη συμμετείχαν και ο Περιφερειάρχης Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης Χρήστος Μέτιος καθώς και ο Δήμαρχος του περισσότερο πληττόμενου Δήμου Μύκης Ριτβάν Ντελή Χουσεϊν και ο Δήμαρχος Ξάνθης Μανώλης Τσέπελης.

“Υπάρχει μια έξαρση των κρουσμάτων η οποία θα αντιμετωπιστεί με επιστημονικό τρόπο, με εκτεταμένο εργαστηριακό έλεγχο, με απομόνωση των θετικών και με νοσηλεία των σοβαρών περιστατικών. Ο ΕΟΔΥ θα παραμείνει με ειδικό κλιμάκιο και με τις κινητές ομάδες θα γίνει έλεγχος του πληθυσμού σε πολλαπλά σημεία.” συμπλήρωσε Καθ. Τσιόδρας. 

“Είναι μια μάχη που θα δοθεί τα επόμενα 24ωρα. Αυτό που ζητάμε είναι να εφαρμόζουν όλοι τα μέτρα. Δεν υπάρχει τίποτα άλλο για το οποίο θα πρέπει να ανησυχούν. Χρειάζεται νηφαλιότητα, χρειάζεται ψυχραιμία και περισσότερο απ’ οτιδήποτε άλλο, πρέπει να συνειδητοποιήσουμε ότι ο ιός είναι εδώ.” δήλωσε χαρακτηριστικά ο κ. Χαρδαλιάς μετά την σύσκεψη στην οποία όλοι οι συμμετέχοντες φορούσαν μάσκες προστασίας.

 

Αρθρογράφος

mm
Τμήμα Ειδήσεων Hellas Press Media
Η Hellas Press Media είναι το πρώτο ενημερωτικό Δίκτυο που δημιουργήθηκε στην Ελλάδα. Αν θέλετε να ενταχθείτε στο Δίκτυο επικοινωνήστε στο info@hellaspressmedia.gr