Θράκη: 2 επιβεβαιωμένα κρούσματα COVID -19

18 Μαρτίου 202010:39

Λίγο μετά τις 21:00, χθες, Τρίτη 17 Μαρτίου επιβεβαιώθηκε το πρώτο κρούσμα κορωνοϊού στο Νοσοκομείο της Αλεξανδρούπολης, ενώ λίγο αργότερα επιβεβαιώθηκε και το 2ο κρούσμα.

Πρόκειται για 2 άνδρες οι οποίοι συνδέονται με πρώτο βαθμό συγγένειας (πατέρας – γιος).

Σημειώνεται πως κατά τη διάρκεια της ιχνηλάτησης των κρουσμάτων, δεν υπάρχει αμφιβολία πως θα βρεθούν κι άλλοι άνθρωποι οι οποίοι έχουν νοσήσει. Σε κάθε περίπτωση οφείλουμε όλοι να είμαστε προσεκτικοί και να τηρούμε κατά γράμμα τις οδηγίες.

Το xanthipress.gr, δε θα μπει στη λογική των περαιτέρω πληροφοριών για την ταυτότητα και τις ιδιότητες των νοσούντων, είναι πέρα από τη λογική και τη φιλοσοφία της Hellas Press Media, γι αυτό και θα δημοσιεύονται μόνον περιστατικά τα οποία είναι επιβεβαιωμένα από ασφαλείς πηγές, έως ότου και εάν υπάρξει επίσημη ενημέρωση από τη διοίκηση του νοσηλευτικού ιδρύματος. 

Οφείλουμε όλοι αυτές τις ώρες να είμαστε φειδωλοί με τις πληροφορίες που μοιραζόμαστε γιατί τις επόμενες ώρες – μέρες θα υπάρξουν δεκάδες διαφορετικά σενάρια τα οποία μόνον κακό θα κάνουν και δε θα βοηθήσουν τους Εβρίτες και όχι μόνο πουθενά. 

Επιπλέον, αξίζει να τονίσουμε πως τόσο ο πατέρας όσο και ο γιος μέχρι στιγμής αντιμετωπίζουν ήπια συμπτώματα γεγονός που δεν ανησυχεί τους γιατρούς

Αρθρογράφος

mm
Τμήμα Ειδήσεων Hellas Press Media
Η Hellas Press Media είναι το πρώτο ενημερωτικό Δίκτυο που δημιουργήθηκε στην Ελλάδα. Αν θέλετε να ενταχθείτε στο Δίκτυο επικοινωνήστε στο info@hellaspressmedia.gr