Θύματα ληστείας έπεσαν τεχνικοί της ΔΕΥΑΞ … στο Δροσερό !

15 Μαΐου 202018:25

Το Σωματείο των Eργαζομένων στην Δ.Ε.Υ.Α. ΞΑΝΘΗΣ καταγγέλλει το χθεσινό συμβάν κλοπής σε βάρος δυο συναδέλφων τους που έλαβε χώρα στον οικισμό του Δροσερού.

Οι υπάλληλοι, κατά την εκτέλεση της απογευματινής τους βάρδιας, μετέβησαν στον οικισμό για την αντιμετώπιση βλάβης στο δίκτυο ύδρευσης και κατά την διάρκεια της αποκατάστασης άγνωστοι άνοιξαν το υπηρεσιακό όχημα και τους αφαίρεσαν χρηματικά ποσά καθώς και τα κινητά τους.

Το σοβαρό αυτό περιστατικό έρχεται να προστεθεί σε πλήθος άλλων επιθέσεων που έχουν δεχτεί οι εργαζόμενοι κατά την εκτέλεση των εργασιών τους, όπως αναφέρεται στην καταγγελία που υπογράφει εκ μέρους του ΔΣ ο Πρόεδρος κ. Σάββας Κανζιζόγλου και σημειώνει : “Οποιοδήποτε περιστατικό βίας που απειλή την σωματική και ψυχική υγεία των εργαζόμενων στους χώρους εργασίας τους είναι απαράδεκτο και καταδικαστέο.  Καλούμε όλους τους εμπλεκομένους φορείς όπως λάβουν άμεσα μέτρα για την αποφυγή παρανόμων περιστατικών και την εξασφάλιση ασφαλών συνθηκών εργασίας για όλους τους εργαζόμενους που αποτελεί και την απαραίτητη προϋπόθεση για την εύρυθμη λειτουργία τους στους χώρους εργασίας  προς όφελος των πολιτών.”

Αρθρογράφος

mm
Τμήμα Ειδήσεων Hellas Press Media
Η Hellas Press Media είναι το πρώτο ενημερωτικό Δίκτυο που δημιουργήθηκε στην Ελλάδα. Αν θέλετε να ενταχθείτε στο Δίκτυο επικοινωνήστε στο info@hellaspressmedia.gr