«Θύμα» της οικονομικής κρίσης το… μανάβικο του πρίγκιπα Κάρολου

9 Μαΐου 201314:15

Λουκέτο στο κατάστημά του με τα βιολογικά προϊόντα αναγκάστηκε να βάλει ο πρίγκιπας Κάρολος, λόγω της οικονομικής κρίσης. Ο διάδοχος του βρετανικού θρόνου παθιασμένος με την αγροτική ζωή πουλούσε προϊόντα στο «μανάβικό» του από την οργανική φάρμα που διατηρεί από το 1986. Ωστόσο η η αντίστροφη μέτρηση για τη μεγάλη επιχειρηματική επιτυχία του Καρόλου ξεκίνησε πριν από τρία χρόνια, όταν ο πρίγκιπας μετέφερε το μαγαζάκι του από το Highgrove στην Close Farm, κίνηση που του κόστισε περίπου 100.000 λίρες.

ROYAL Charles 134883

Τελικά, το «Ved Shed» δεν κατάφερε να είναι κερδοφόρο και το προηγούμενο Σαββατοκύριακο, αναγκάστηκε να του βάλει λουκέτο. Εκπρόσωπος του πρίγκιπα ανακοίνως ότι το κατάστημα έκλεισε, καθώς δεν ήταν πια οικονομικά βιώσιμο. Ωστόσο, όσοι καταναλωτές επιθυμούν μια γεύση από βασιλικά οργανικά προϊόντα μπορούν να τα προμηθευτούν μέσω του διαδικτύου, σύμφωνα πάντα με την εκπρόσωπο του παλατιού.

M-Karolos2

Αρθρογράφος

mm
Τμήμα Ειδήσεων Hellas Press Media
Η Hellas Press Media είναι το πρώτο ενημερωτικό Δίκτυο που δημιουργήθηκε στην Ελλάδα. Αν θέλετε να ενταχθείτε στο Δίκτυο επικοινωνήστε στο info@hellaspressmedia.gr