Θεσσαλονίκη, Ξάνθη, Γερμανία, ΗΠΑ, Βραζιλία. Aντιδράσεις και video από το μπαράζ

12 Ιουνίου 201411:45

Ομοψυχία και χαρά σε όλο τον πλανήτη για τους Ξανθιώτες που πανηγύρισαν την μεγάλη νίκη της ομάδας στο μπαράζ του Κλ. Βικελίδης.

Μέσα στο γήπεδο η χαρά για τους φίλους της ομάδας που κέρδισαν τη μάχη της εξέδρας ήταν μεγάλη και με το σφύριγμα της λήξης, όπως καταγράφηκε στο σχετικό βίντεο, επικράτησε παντζουρλισμός.

 

Το γκολ στην οδό Δαγκλή

Στην Ξάνθη, την ώρα των γκολ οι καφετέριες έπαιρναν φωτιά. Το βίντεο καταγράφει τις αντιδράσεις στην οδό Δαγκλή. Σε τηλεοράσεις αλλά και σε ένα εντυπωσιακά μεγάλο προτζέκτορα (le cafe) oι ξανθιώτες που έμειναν στην πόλη, πανηγύρισαν τη νίκη.

Βίντεο από τον Πέτρο Τεγγελίδη

Στη Γερμανία ο βετεράνος παίκτης και οπαδός της ομάδας Πέτρος Τεγγελίδης ζούσε τη δική του αγωνία αλλά και τη χαρά για την παραμονή. Σχολίαζε συνεχώς στο facebook ενώ αμέσως μετά πόσταρε ένα βίντεο με τη λήξη του αγώνα από το Reutlingen όπου παρακολουθούσε το ματς.

Τζάτζος: Αοξάρα άλλα 25 χρόνια

Ο καλός του φίλος και αγαπημένος της ξανθιώτικης εξέδρας, Μάκης Τζάτζος έζησε από κοντά την ένταση του αγώνα και σχολίασε στο facebook: “ΑΟΞΑΡΑ αλλα 25 χρονια, Aντε γεια”

“Ξάνθη και στην Αμερική”

Στην Άλλη όχθη του Ατλαντικού ο ξανθιώτης Δημήτρης Φιλιππίδης, δημοσιογράφος στη Νέα Υόρκη, έγραφε ένα ευφάνταστο σύνθημα μαζί με τα συναισθήματά του που πέρασαν από χίλια κύματα αλλά αναγνώρισε την προσπάθεια όλων και την περηφάνια του για το καμάρι της Θράκης : ΞΑΝΘΗ ΕΔΩ ΞΑΝΘΗ ΕΚΕΙ ΞΑΝΘΗ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΗ!!!!!

“Γκοοολ” από τον Τοροσίδη στην προπόνηση της Εθνικής

Πολύ νοτιότερα, στη Βραζιλία, η προπόνηση της Εθνικής Ομάδας διακόπηκε, ένα τέταρτο μετά την έναρξή της. Ήταν ο Βασίλη Τοροσίδης, με το κινητό μέσα στον αγωνιστικό χώρο που πανηγύρισε το δεύτερο γκολ με τον Ξανθιώτη Ράνο και με τις φωνές του για το γκολ, έκανε τους υπόλοιπους να κοιτάνε περίεργα, όπως περιγράφει από το Αρακαζού ο Θρακιώτης Γιάννης Γιαγκίνης που ακολουθεί την αποστολή της Εθνικής

Αρθρογράφος

mm
Τμήμα Ειδήσεων Hellas Press Media
Η Hellas Press Media είναι το πρώτο ενημερωτικό Δίκτυο που δημιουργήθηκε στην Ελλάδα. Αν θέλετε να ενταχθείτε στο Δίκτυο επικοινωνήστε στο info@hellaspressmedia.gr