Θέλουν δράση και το παίζουν «Λος Άντζελες Εμπιστευτικό» – Νέο ατύχημα με διακινητές μετά από καταδίωξη

23 Σεπτεμβρίου 201909:35

Νέο ατύχημα συνέβη το βράδυ της Κυριακής μετά από καταδίωξη διακινητή στην Ξάνθη. Είναι ένα από τα πολλά που έχουν συμβεί το τελευταίο διάστημα σε όλη την Ανατολική Μακεδονία και Θράκη, και μάλιστα χωρίς κανέναν ουσιαστικό λόγο. 

Την στιγμή που χιλιάδες λαθρομετανάστες, μόνο τέτοιοι περνάνε πλέον από την Θράκη και όχι πρόσφυγες, διασχίζουν την περιοχή με τα πόδια από την Εγνατία Οδό, την σιδηροδρομική γραμμή και τις παλιές εθνικές οδού, οι αστυνομικοί το παίζουν «Λος Άντζελες Εμπιστευτικό». Καταδιώκουν τους διακινητές οι οποίοι έχουν έναν κοινό προορισμό, την Θεσσαλονίκη και συγκεκριμένα την Πλατεία Αριστοτέλους.

Και να αναρωτιέται κανείς, γιατί βάζουν σε κίνδυνο την ζωή ανθρώπων, λαθρομεταναστών και περαστικών, όταν ο προορισμός είναι γνωστός. Η απάντηση είναι απλή, πλήττουν και βρίσκουν μια καλή ευκαιρία να ανάψουν τον φάρο και την σειρήνα.

Δεν υπάρχει κανένας άλλος σοβαρός λόγος να βάζουν σε κίνδυνο δεκάδες ζωές, και αν κάποιος απαντήσει ο λόγος είναι η αποτροπή, αγνοεί τι συμβαίνει στα σύνορα με την Τουρκία

 

Αρθρογράφος

mm
Τμήμα Ειδήσεων Hellas Press Media
Η Hellas Press Media είναι το πρώτο ενημερωτικό Δίκτυο που δημιουργήθηκε στην Ελλάδα. Αν θέλετε να ενταχθείτε στο Δίκτυο επικοινωνήστε στο info@hellaspressmedia.gr